kalin20 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam Niedawno zakupiłem Sakwę na kierownicę Sport Arsenal SNC z kieszonką na telefon. Potrzebowałem czegoś gdzie będę mógł wrzucić telefon oraz jakieś inne pierdoły. Sakwa posiada system mocowania na rzepy. Przypinamy ją do kierownicy 2 paskami i jednym do mostka. Bardzo praktyczne rozwiązanie i szybkie w montażu i demontażu. Problem pojawia się w przypadku gdzie mamy krótki mostek, ja mam truvativ hussefelt i niestety ostatnim paskiem nie jestem w stanie objąć mostka, jednak trzeba dobrze pokombiniowaniu udało się sakwę stabilnie umocować. Okienko w którym widzimy ma wymiary 6.5x6.5 cm. Mój telefon ma wymiary 10,9 x 5,46 cm, na szerokość jest idealny, lecz na długość wejdzie dłuższy telefon o ok 1cm. W przypadku telefonów dotykowych może pojawić się problem reakcji na dotyk w pokrowcu, np na wybojach. Nie wiem jak to wyeliminować, ale jestem w trakcie rozgryzienia tego problemu. Dodatkowo telefon w środku jest trzymany przez elastyczne paski, górny zabezpieczający przed wysunięciem się telefonu zapinany jest na rzep. Sakwa wykonana jest dość solidnie, zamek jest metalowy a z przodu mamy pasek odblaskowy dla zwiększenia naszej widoczności. Pojemność tej sakwy to 0,5 l, na dętkę i zestaw kluczy powinno wystarczyć. Z boku posiadamy wyjście na słuchaweczki z naszego telefonu. Jutro wieczorem dodam zdjęcia jak sakwa wygląda i jak prezentuje się na kierownicy Zapraszam do zadawania pytań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Również jestem zainteresowany zakupem tej sakwy, ale zastanawiam się, czy podczas jazdy po wybojach telefon dostaje mocne wibracje, czy jednak trochę amortyzuje je ta sakwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Sakwa amortyzuje, gdyż pomiędzy telefonem a kierownicą/mostkiem jest dość duża przerwa, wiec jak włożysz tam np jakąś gąbkę to wibracje dla telefonu będą zerowe. Jak chcesz taka sakwę odezwij sie na gg 13011383 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi