2701 Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Witam po długiej przerwie, nieobecności na forum. Szukam porady jak w temacie - zaczyna się sezon, nowa praca, i chciałbym to jakoś połączyć z rowerem - a ciężko uzbieranych xtr'ów szkoda. Zastanawiałem się nad ostrym, ale nigdy nie miałem/nie ujeżdzałem ostrego, no i lubię "strefę bezpieczenstwa jądrowego" dlatego wpadł mi do głowy pomysł na ostry-damkę. Generalnie ma to być coś takiego,co jak ukradną, to sobie włosów z głowy nie będę wyrywał. W zasadzie to każdy góral używany romet/makrokesz by spełniał kryteria, gdyby nie to, że marzy mi się też odrobina stylu.
stefan2810 Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Dameczka (holenderka) z jednym biegiem (singielek). Fajna sprawa. Nie drogie a po mieście sie fajnie takim śmiga. Koła duże, wygodnie sie siedzi, generalnie dobre budżetowe rozwiązanie do dojeżdżania do pracy i wiele osób tak robi. W sumie nie podałes orientacyjnej ceny. - http://allegro.pl/rower-begsteger-i1500260669.html (jeszcze ten przedni hamulec, mi sie podoba)
2701 Napisano 9 Marca 2011 Autor Napisano 9 Marca 2011 Fakt ceny nie podałem, ale robię wstępne rozeznanie w nieznanych mi zakątkach rowerowego świata - jak się pomysł wyklaruje, to dużo zależeć będzie od "współczynnika frajdy" - coś odrobinę fajniejszego ma przecież prawo odrobinę więcej kosztować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.