konturek1 Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rozkręciłem amortyzator i wyciągnąłem tłumik i zobaczyłem że jedna część, która ogranicza przepływ oleju jest zablokowana to znaczy jak kręcę regulatorem to ta część przy regulatorze widać że się trochę rusza a ta u góry w ogóle się nie rusza, więc nawet nie chciałem mocno kręcić żeby nie złamać tego plastiku, a wygląda to tak Może miał ktoś podobny przypadek? Co z tym zrobić? Da się to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Już po kłopocie, wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 napisz co było przyczyną zablokowania regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Przyczyną było zablokowanie się tego plastiku. Wystarczyło rozkręcić tłumik i troszke w tym miejscu przesmarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.