karol26 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam! Tym razem pisze do Was z prośbą o doradzenie mi jakiegoś dobrego hamulca typu V-brake. Przesiadam się z tarcz, ponieważ nie mogłem jej nigdy wyregulować (albo obcierała albo za słabo hamowała). V-ki są tańsze, więc wolę kupić stare, sprawdzone rozwiązanie. Dodam że hamulec ma być na przód (jeżeli ma to jakieś znaczenie ). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 sd3, sd5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 W tej cenie Avid SD5 lub Deore LX (z nowych). Jeśli w grę wchodzi używka, poszukaj Avid SD7. Dodam że hamulec ma być na przód A z tyłu co masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 http://allegro.pl/hamulec-przedni-avid-sd-7-klamka-avid-fr-5-xtr-i1495175670.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol26 Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A z tyłu co masz? V-brake, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mógłbyś dołożyć i kupić komplet (przód + tył), nawet używany. Oczywiście zakładając, że ten tylny hamulec nie jest zbyt dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja osobiście polecam avid sd5. Sam jakieś 2 lata temu na nich jeździłem i hamowały porównywalnie do bb5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.