Barry Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam Was! Myślę, że nie jestem jedyną osobą z takim problemem. Nie chcę wydawać kasy na dwie pary butów więc chcę kupić w miarę uniwersalne, tzn. buty do MTB, które nie będą "rażąco" wyglądały również na szosówce. Najbardziej podobają mi się Sidi Bullit, choć wolałbym trochę tańsze, może Specialized Sport MTB??? Denerwuje mnie, że w żadnym sklepie (odwiedziłem chyba 3, czy 4 które były polecane na forum) w Wawie nie ma praktycznie żadnego wyboru... Albo mają tylko dwa czy trzy rodzaje, albo ubogo z rozmiarami, jakaś masakra:/ Z kolei nieprzymierzonych na allegro nie chcę kupić pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi1 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 cześć, miałem taki komplet na szosę i mtb : buty specialized mtb i pedały shimano ultegra/105 PD-A600 z szeroką platformą, jak ktoś szuka oszczędności jest ok, ale jeśli chcemy na poważniej pojeżdzić po szosie to trzeba zainwestować w buta na szosę bo jest bardziej sztywny od mtb. pozdr R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 To jeszcze spytam gdzie kupowałeś? Jest w Wawie jakikolwiek sklep, w którym znajdę przynajmniej kilka modeli butów różnych marek i będę mógł przymierzyć????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Airbike, Skiteam, może jeszcze Plus. Tylko weź pod uwagę, że sezon jeszcze się na dobre nie zaczął, więc nic dziwnego że wybór póki co nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Tylko weź pod uwagę, że sezon jeszcze się na dobre nie zaczął, więc nic dziwnego że wybór póki co nie powala. Faktycznie chyba to jest głównym powodem... Poczekam jeszcze tydzień, dwa i wyruszę do tych największych sklepów, które wymieniłeś (Na karolkowej byłem ale jeszcze w lutym, mieli tylko narty... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hokum Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Uzywam specialized sport road od 3 lat i sa bardzo wygodne. Zonie wybieralem buty MTB i padlo kolejny raz na specialized. Glowna zaleta dla mnie do uniesiony i obszerny "szpic" porownujac np do shimano. Nie cisnie w palce. Jesli nie masz parcia na prawdziwe buty szosowe to naprawde polecam wersje MTB bo w tym da sie normalnie chodzic (zejsc po klatce schodowej, skoczyc do toalety przed zawodami, zrobic przerwe i wejsc do sklepu itp...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.