sebios Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam posiadam Licznik sigma 906 chce chcę go zamontować do roweru z kołami 28, jaki mam wpisać rozmiar koła? Normalnie pokazuje 2155 a jakie jest do koła 28? Książeczki od licznika nie mam i tam raczej by nie pisało z góry dzięki. ps P.S. jak to się mierzy na chłopski rozum:P zwraca się też detale typu opony np 700x25c:P itp:P czy to juz już lekka przesada:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Na forum wałkowane już było. Rozwijasz miarę, przetaczasz koło zaczynając od 0cm/wentyl i kończysz xxx cm/wentyl no i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dla 700x25c musisz wpisać 2146 Podaj dla jakiej opony konkretnie mam Ci podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebios Napisano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 włąśnie do tej oponki co podałem:) Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.