Skocz do zawartości

[buty] Sidi do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Nie wiem czy widziałeś na żywca modele sidi te do 500 zł ?? Widziałem ich kilka i wygladaja przerazajaco tandetnie jak jakies chińskie podróbki. Z tego co czytałem wcześniej przed zakupem to dużo osób chwalilo sidi eagle (chyba tez troszkę droższe,ale myśle ze jak dobrze poszperasz w necie to za 500-550 spokojnie dostaniesz) Osobiscie wybrałem model five xc, jest on nieco droższy ale za to buciki super sie prezentują i wygladaja porządnie. Jak sie jeździ w sidi i ile wytrzymują to jeszcze nie wiem bo to moj pierwszy kontakt z ta marka. miałem wcześniej najwyższy model mtb shimano carbonowe i byłem zadowolony.

Jakoś nie chce mi się wierzyc że nawet najtańsze modele SIDI wyglądają jak chińskie podróbki.. Ja mam trochę starszy model SIDI BULLET II bodajże z roku '08 (3 rzepy) i po 2 latach użytkowania widzę że pociągną ze mną jeszcze wiele kilometrów. Zapłaciłem za nie 399zł.

Nie cytujemy postow pod ktorymi bezposrednio odpowiadamy.

Nie twierdze ze są słabe, tylko tak wyglądały. Powiem szczerze ze az sie przerazilem bo wcześniej swój model nie ogladajc go w sklepie zamowilem przez internet i juz chciałem sie wycofać, naszzczescie okazało sie ze jednak jakosc o wiele lepsza od tych które widziałem w sklepie. Miałem wcześniej buty shimano najwyższy model (skora fura i komora ;) ) i z reka na sercu ....takie było moje wrażenie oglądając pierwszy raz buty sidi.

Ja mierząc kilkanaście butów dopiero po ubraniu SIDI poczułem co to naprawdę jest sztywnosc i wygoda jednoczesnie. Przy czym za tą kasę nie miałem dostępu do topowych modeli shimano więc nie kłóce się:) Miałeś pewnie inny układ odniesienia. Poza tym to już kawał czasu minęło kiedy wybierałem buty. Może nie wyglądają magicznie, ale moim zdaniem sprawiają wrażenie niezniszczalnych :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...