Szyzwa Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Co sądzicie o rowerku poniżej: http://www.ambike.pl/p/pl/852/nowy+rower+dartmoor+dual+fr+dirt+dh.html Jeśli macie coś lepszego w cenie około dwóch tysięcy do dirtu( tylko nie single speed! ) to proszę podawać linki.Będe bardzo wdzięczny
Bombell Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Podany przez Ciebie rower nie ma nic wspólnego z dirtem. To hmmm... dobra baza do budowy fajnej racingówki ale ta rama absolutnie nie nadaję się do dirtu czy streetu. Jeśli obowiązkowo musi być nówka no to masz całą gamę Nsów od Holy, Metro po Darty Two4/6Player i Quinnie. W zależności jakie koła chcesz i czy amortyzator i widelec. Ale w tej cenie rozsądniej byłoby szukać gotowca używki.
Szyzwa Napisano 8 Marca 2011 Autor Napisano 8 Marca 2011 No tak , tylko mi nie zależy na rowerze typowo dirtowym.Dokładnie chodzi mi o jakieś hopki , traski z tym , że chodzi mi o tego typu rowery , dlatego właśnie wspomniałem o dircie.
zeflo Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Tak jak Bombell , w tej cenie kupisz juz naprawdę dobrą używkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.