Artur07 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam Właśnie przed chwilą widziałem że od 12.03.2011 w Aldi będzie jakaś oferta rowerowa ciuchy i rowerki miejskie LINK Google [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Siema I jak? Byłes może w Aldim po te spodnie? Warto to kupić, czy nie ma sensu sobie zawracać głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur07 Napisano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Nie byłem choć wydaje mi się, że jakościowo będą w porządku. Aldi ma ofertę zbliżoną do Lidla jeśli chodzi o jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja już kupiłem. Spodnie ogólnie w porządku. Wkładka przypinana na 3 guziki z tyłu. Kilka kieszeni, suwaki w porządku. Tylko rozmiarówka nie na mnie, bo niewymiarowy jestem (186cm wzrostu i 68kg wagi). Rozmiar S - w pasie ok, ale długość nie bardzo. Kupiłem M-ki - długość nogawek ok, ale w pasie za szeroko. Będzie trzeba zwęzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.