kamo10 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Mam pytanie czy te okulary http://www.twomark.pl/produkt/19760/okulary-specialized-berm-adaptalite-czarne są warte swojej ceny czy raczej polecacie coś innego . Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 wiem ze nie ma okularów idealnych ale możne coś by się znalazło. Aktualnie używam accentów i powiem szczerze że masakra w szczególności w lesie gdzie słońce przenikające miedzy lisicami oślepia. Teraz szukam jednak czegoś lepszego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tych Specialized nie znam,ale posiadam okulary Tifosi o bardzo podobnej przepuszczalności światła - dla mnie świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Jaki kolor szkieł jest najlepszy do jazdy górskimi szlakami? Gdzieś wyczytałem ,że brązowe są najlepsze ale czy aby na pewno...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 W tej cenie warto też zainteresować się tymi -KLIK- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 okulary Rudy Project wyglądają solidnie i tez tak kosztują , możne ktoś z Was posiada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 okulary Rudy Project wyglądają solidnie i tez tak kosztują , możne ktoś z Was posiada ? Może byś tak przybliżył model bo ta firma posiada modeli od groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szobod Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Te Tifosi fajne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Może byś tak przybliżył model bo ta firma posiada modeli od groma. No tak racja. Te są fajne http://sklep.gregorio.pl/pl/p/RUDY-PROJECT-Exowind/774 tylko teraz jakie szkła wybrać bo to one robią różnice cenową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Jest na terenie polski jakiś sklep internetowy z większym wyborem okularów firmy Specjalized ? Znalazłem tylko twomarkt i air bike, czy zostaje cos poza granicami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Okulary specialized są solidne i fajnie leżą . Mam ale starszy model . Wszystko ze speca jest solidne , jeszcze nie spotkałem się ze skargami na ich produkty . Tylko cena czasami odstrasza . ALE WARTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.