pentagramsss Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Witam Chciałbym zabezpieczyć naklejki na mojej ramie roweru. Niestety nie mogę tego zabezpieczyć lakierem bezbarwnym ponieważ rama jest pomalowana proszkowo... Myślałem o bezbarwnej folii samoprzylepnej. Co Wy na to? http://allegro.pl/show_item.php?item=1490954866 pozdrawiam
bartekf500 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Całkiem ciekawe to ... chyba sam zastosuję u siebie Pozdrawiam.
pentagramsss Napisano 7 Marca 2011 Autor Napisano 7 Marca 2011 czy myślicie że takie coś zda egzamin?
nieborak Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 A ja myślę, że zwykłą taśmą klejącą by wystarczyło
Sonix Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 A ja się pytam po co? rower z naklejkami obdartymi czy też nie jeździ. Tak wiem zaraz zaczniecie pisać estetyka itp. ale tak naprawdę to z czasem przestaniesz zwracać na to uwagę.
pentagramsss Napisano 7 Marca 2011 Autor Napisano 7 Marca 2011 A ja się pytam po co? rower z naklejkami obdartymi czy też nie jeździ. Tak wiem zaraz zaczniecie pisać estetyka itp. ale tak naprawdę to z czasem przestaniesz zwracać na to uwagę. ja jestem uczulony na takie rzeczy Gdybym nie był to bym nie przemalował roweru
fiqs Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 ja jestem uczulony na takie rzeczy Gdybym nie był to bym nie przemalował roweru To postaw go w salonie i tylko odkurzaj Są tacy ludzie którzy kupią nowe auto i trzymają je w garażu pod prześcieradłem wyprowadzają je tylko w niedzielę i święta Ale jak tak lubisz to ok, ten co kupi od Ciebie rower będzie się cieszył że zadbana
fleszme Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 no i dobrze niech dba o bikea na moim starym biku podpisal sie Gary i niestety przez to ze nie zostal autograf zabezpieczony prawie nic z niego nie zostalo :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.