senjiro Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Projekt, który właśnie udało mi się zrealizować. Mając trochę części, dobrych chęci i niezły pomysł skończyłem składać. Rowerek ma mieć przeznaczenie miejsko-szosowo-zimowo-treningowe: treningi zimą i szybkie dojazdy w mieście przez cały rok. Opis poniżej:, Rama/Widelec Rama Szosowa - Aluminum 7005 - 1782 gramy Amortyzator - MTB na 1cal z odciętmi piwotami (zależało mi na mocowaniu przedniego błotnika i większej wytrzymałości samego widelca) Hamulce Hamulce Szosowe Klamki V-brake Alu Napęd Korba Shimano Alivio (blat 44 alu) Kaseta Alivio 8 speed 11-32 Łańcuch Accent 801 Przerzutka tył Shimano Acceta Manetka Shimano Alivio 8s Linki/pancerze Accent (przerzutka - pełne prowadzenie pancerza/ hamulce - przedłużone zakończenie pancerza Accenta+rurki termokurczliwe) Koła Koło przednie piasta Millard/ obręcz Alesa (w planie jakieś inne z czarną obręczą) Koło tylne piasta Exage 300/ obręcz Champion Opony Maxxis Detonator/ Schwalbe Ultremo (w planie Panaracer Pasela) Pedały Shimano PD-M520 Pozostały osprzęt Sztyca Zoom Zacisk sztycy Accent Siodło San Marco Mostek Zoom Kierownica Zoom Chwyty Accent Pride 2D Stery No Name Alu - Ahead - 1cal Udogodnienia do jazdy w mieście i trudnych warunkach: widelec MTB, klamki V-brake, prosta wąska kierownica, szerokie obręcze, napęd sigle speed z przodu, pełne pancerze. Waga całości podana na zdjęciu poniżej: 9,98 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.