Kakadu90 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 - Panie! Ten złodziejski socjalizm nie pozwala mi rozwijać firmy! Powiedział prezes wysiadając z mercedesa do pracownika domagającego się 3 zaległych pensji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bold Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Brunetka wyjmuje torebkę z cukierkami i pyta blondynkę: - Chcesz krówkę? - Nie, dziękuje jestem wegetarianką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 -Z kim graniczy Rosja? -Z kim chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 @up - A z kim chce? - Z nikim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dziadek dał Jasiowi 20 zł na urodziny. Mama obserwuje Jasia, wreszcie mówi: - Jasiu, podziękuj dziadziusiowi. - Ale jak? - Powiedz tak, jak ja mówię, gdy tatuś daje mi pieniążki. Jasiu zwraca się do dziadzia: - Czemu tak mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dlaczego pan nie ratował swojej żony, gdy tonęła? A skąd miałem wiedzieć, że się topi? Wrzeszczała jak zwykle... jedzie w windzie facet i blondynka facet pyta: -na drugie? -Halinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 To już niektórzy mogą z kabaretu znać. Przechwala się trzech myśliwych. Pierwszy z nich: - "Ja to byłem w Afryce i polowałem na lwy!" Drugi: - "A ja to byłem na Alasce i polowałem na łosie!" Na to ostatni: - "Chmm, panowie a ja byłem w Norwegii..." - "A fiordy ty widziałeś?" - "Fiordy!? Panowie, fiordy to mi z ręki jadły." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChezVeZ Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Idzie chodnikiem facet z szybą Po drodze spotyka znajomego:-Cześć-Cześć -Po co Ci ta szyba?-Będe budował szybowiec.-A co ? czołgu już nie budujesz ?-Nieee... Gąsienice mi zdechły ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nauczycielka daje klasie zadanie: -ułóżcie zdanie zawierające słowo ANANAS. Pierwsza zgłasza się Małgosia: -Ananas jest zdrowym owocem. Później zgłasza się Paweł: -Ananas rośnie na palmach. Teraz ty Jasiu mówi nauczycielka. A Jasiu na to: -Basia puściła bąka A NA NAS leci smród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Czym się różni biały sprzedawca tabletek od czarnego sprzedawcy tabletek? Biały to aptekarz, a czarny to dealer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Blondynka pyta się na ulicy: - Przepraszam, która jest godzina? - Za piętnaście siódma - odpowiada zagadnięty mężczyzna. Na to blondynka: - Ja się nie pytam, która będzie za piętnaście minut, tylko która jest teraz, debilu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Mały rekin pyta ojca: - tato, dlaczego zanim zje się człowieka, trzeba zrobić trzy okrążenia? - jak chcesz jeść z gównem to zrób jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dlaczego kobiety mają przegrodę w nosie? Żeby nie kusiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosticz Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Przez pustynię pruje co sił arab na wielbłądzie, obok z wywieszonym jęzorem biegnie kobieta, mija ich inny arab na wielbłądzie i zagaduje: co tam stary przyjacielu dokąd tak kurzysz? A wiesz, żona będzie lada moment rodzić i się śpieszymy do szpitala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Na bezludnej wyspie ląduje 50 panów i 1 pani. Po miesiącu pani mówi:- Panowie dość tych świństw! I wiesza się na drzewie.Po następnym miesiącu jeden z panów mówi:- Panowie dość tych świństw, zakopujemy kobietę!Po następnym miesiącu jeden z panów mówi:- Panowie dość świństw, odkopujemy kobietę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Co to jest: żona i teściowa w samochodzie?- Zestaw głośno mówiący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy:- Ściągaj!- Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką.- Ściągaj!- Ale wilku, ja mam dopiero 11 lat.- Ściągaj mówię!Kapturek ze łzami w oczach podciągnął sukienkę i zaczął ściągać majteczki.- Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Wszedłem ostatnio na wagę żeby wyliczyć swój wskaźnik BMI. Okazało się, że jestem za niski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Blondynka kupiła sobie bilet lotniczy w pierwszej klasie.Usiadła wygodnie w fotelu, rozejrzała się i zobaczyła ludzi światowej klasy, którzy pięknie mówili w różnych językach.Blondynka nie chciała wyróżniać się z tłumu.Nagle podeszła do niej stewardessa: - Witamy na pokładzie.Może podać coś do picia ? Blondynka pewna siebie : - Tak, poproszę orange juice...może być jabłkowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 A normalnie się nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroMazurek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Kiedy kobieta może zrobić z mężczyzny milionera? Kiedy jest miliarderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 - Jaka jest różnica między Śląskiem, a Londynem?- W Londynie większość osób mówi po Polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 -Wszyscy narzekają na cyganów, że kradną i oszukują ale jednego im odmówić nie można... -Czego? -Deportacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mądrości ludowe: Przestrzegając ściśle zasad etykiety wyjdziesz z przyjęcia trzeźwy, głodny i wk...wiony. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem; toż to nie piwo. Jak masz pecha, to nawet jak kamień z serca spadnie, to trafia w stopę... Kobieta w ramach równouprawnienia może robić co zechce, byle było smaczne. Słoń pyta wielbłąda: -Dlaczego matka natura umieściła Tobie piersi na plecach? Wielbłąd: -Hmmm, dziwne pytanie jak na kogoś komu fiut zwisa z twarzy. Świnia do świni: -Ty wiesz, podobno nas tuczą po to żeby zabić i zjeść... -Daj spokój,Ty i te Twoje teorie spiskowe. Księdzu ktoś ukradł z klatki papugę. Podczas niedzielnej mszy pyta parafian:- Kto ma ptaszka?Podnosi się las męskich rąk.- Nie o to mi chodzi - mówi ksiądz. - Kto widział ptaszka?Podnosi się las kobiecych rak. Ksiądz wkurzony:- Nie o to pytam! Kto widział mojego ptaszka?Wszyscy ministranci podnoszą ręce. (jak kogoś uraziłem to sorki) Piorunochron na wieży kościelnej to dowód że wszyscy czasami miewamy wątpliwości. Stary ale jary: Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego:- Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace.- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace.Łysy się odwraca, a koleś:- Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam...Łysy:- Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci ...e! - i się odwraca.Na to ten pierwszy koleżka do drugiego:- Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace.Łysy zjeżony się odwraca, a koleś:- Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie?Łysy:- Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz!Zaczyna się podnosić, żeby wypłacić liścia kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:- No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszykoleś znowu do drugiego:- Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz.- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi.Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś:- Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napi...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Podchodzi kolega do kolegi i pyta:- Zgadzasz się na seks grupowy?- A kto bierze udział?- Ja, ty i twoja żona!- Nie, nie zgadzam się.- OK, to ciebie skreślam z listy. Rok 1410, gorący dzień lipcowy. Król Jagiełlo patrzy w zamyśleniu na rozległe tereny u stóp wzgórza, na którym rozłożył się obozem wraz z dowódcami swych wojsk. Po chwili przemawia do swego zaufanego giermka:- Spójrz, Zbyszku. W tym oto miejscu rozegra się największa bitwa wszech czasów. Bardowie o tym śpiewać będą, nasi wnukowie i prawnukowie nieść będą pamięć o niej po wsze czasy. Każdy, kto żyw, znać będzie datę wielkiej bitwy pod... pod... jak się nazywa ta wioska w dole?- Bździochy, panie.- Hmmm... A tam dalej, w lewo?- Grunwald.- Przenosimy obóz, Zbyszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.