DonKiszot Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 [suchar] Rozmawiają dwa ślepe konie:- Słuchaj, podobno jutro są jakieś zawody. Startujemy?- Nie widzę przeszkód. [/suchar] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Para zakochanych spaceruje po parku: - Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię! - To znaczy? - Hmm, a może przytul jak Abelard swa Heloizę... - Czyli jak? - Jak?! Jak?! Srak! Czytałeś k*rwa coś w życiu? - Tak! Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Z fabryki odkurzaczy w ZSRR odchodzi najstarsza (P)racownica. (D)yrektor wygłasza mowę: D: Byla pani z nami najdłużej ze wszystkich. Byla pani najlepsza pracownica. Tak wiec w dowód uznania zasług dla kraju, za zgoda KC KPZR otrzymuje pani dyplom "Zasłużony dla socjalizmu" oraz Order Przodownika Pracy. P: A czy nie mogłabym w zamian dostać odkurzacza? D: Nie ma pani odkurzacza? Ani jednego pani nie wyniosła? Dobrze wiemy, wszyscy wynoszą... P: A wyniosłam, wyniosłam. Kilkanaście ich było... Ale co w domu złożyłam, to zawsze był Kałasznikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Treść : Żona do męża: - Kochanie pod łóżkiem naszego syna znalazłam takie pisemko sadomaso... Wiesz pejcze, maski, związani ludzie... - I co my teraz zrobimy? - Nie wiem, ale klaps to chyba nie jest dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Do wielu problemów zaprzątających głowę Stefana ostatnio dołączył jeszcze jeden. Stefan wyczytał w pewnym piśmie, że mężczyźni w jego wieku zaczynają przedkładać rozkosze stołu nad rozkoszami łoża. Problem w tym, że Stefanowi i tak trudno jest namówić żonę do seksu w łóżku, a co dopiero na kuchennym stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prosty Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Siedzi sex-bomba w lokalu. Podchodzi zapijaczony brudny odrażający menel. - Wpadłaś mi w oko. Nie spier* tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Dowcipy czyli kawały Ale jesteś pierdoła Żona mówi do męża: - Ale ty jesteś pierdoła! Jesteś taki pierdoła, że większego na świecie nie ma. Wszystko za co byś się nie wziął, zaraz schrzanisz! Gdybyś wystartował w konkursie na największego pierdołę, zająłbyś drugie miejsce. Mąż: - Dlaczego drugie? - Bo taka jesteś pierdoła!... Jasio mówi do mamy: - Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tato kazał mi wstać i ustąpić miejsca jednej pani. - To bardzo ładnie. - Ale mamo, ja siedziałem u taty na kolanach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ostatnio mnie zmiażdżył Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zaisty!".Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...Facet w szafie myśli: "Ja ę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Specjalnie dla wszystkich szosowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebs Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Wchodzą dwie blondynki do autobusu.- Czujesz? Ale tu śmierdzi spermą.- Sorki. Odbiło mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Para baraszkuje w łóżku. Pukanie do drzwi. - Uciekaj, to mój mąż! - krzyczy kobieta. Mężczyzna w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili wychodzi i mówi: - Spokojnie, oboje mamy zszargane nerwy. Przecież to ja jestem twoim mężem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 - Widzisz?! To fifka, która była pod twoją szafą! Kiedy ty skończysz z tymi paleniem?!- Jakie palenie? Uwierz mi, od kiedy ciebie poznałem zmieniłem się, zerwałem ze swoją przeszłością, jesteś jedyną kobietą, którą kocham.- Synu! To ja - twój ojciec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Para baraszkuje w łóżku. Pukanie do drzwi. - Uciekaj, to mój mąż! - krzyczy kobieta. Mężczyzna w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili wychodzi i mówi: - Spokojnie, oboje mamy zszargane nerwy. Przecież to ja jestem twoim mężem. Z podobnych zawsze rozwalało mnie to: Para baraszkuje w łóżku. Nagle ktoś zaczyna walić w drzwi. - To mój mąż, leć na balkon i skacz. - Ale to trzynaste piętro. - Skacz, nie czas na przesądy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rejver Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Przychodzi Jasiu w odwiedziny do dziadka. Nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. Mówi do dziadka: - Dziadku, dziadku opowiedz mi jak to bylo z tym tygrysem! - Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i sie ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu... - Kurczę, dziadku - przerywa Jasiu - ale ty jesteś odważny... Ja to bym się od razu zesrał za strachu! - A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?! Jasiu wraca ze szkoły do domu. - Tato, tato pani zadała pytanie i tylko ja się zgłosiłem. - Tak? Brawooo, a jakie to bylo pytanie? - Kto nie odrobił zadania domowego. Dzwoni Jasiu do nauczycielki: - Proszę zwolnić Jasia z lekcji. - A kto mówi? - Moja mama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kumple: -Chodź do Wieśka, dziecko mu się urodziło, wypijemy, pogratulujemy. -A co ma? -Żubrówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dyrektor do świeżo zatrudnionej sekretarki-blondynki: - Wysłała pani faks do Nowakowskiego? - Tak, panie dyrektorze. - To teraz proszę jeszcze wysłać do Kowalskiego.- Dyrektorze nie mamy więcej faksów... Żona wróciła od fryzjera, ubrała się w najlepszą sukienkę i stanęła przed mężem.- No i co o mnie sądzisz?- Szczerze?- Szczerze.- Jesteś plotkara i źle gotujesz! Niedzielny obiad. Syn bez apetytu gmera widelcem po talerzu.Ojciec: - Jedz, jedz! Bo ci siusiak nie urośnie!Żona: - Daj dzieciakowi spokój! Sam byś lepiej jadł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Wiem nie smaczne,ale musze . Siedzi parka w kinie: chłopak: Wsadz mi ręke w majtki dziewczyna:no ale jak tak ? ch: proszę dz: ok ch:i jak ? duży? dz: noooo ch: twardy? dz: nooo ch: ciepły? dz: nooo ch: oj dawno się tak nie zesrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wigilię spędziłem na chirurgii urazowej. Nawet fajnie było. Tylko pierogów nie pojadłem, ale barszcz przez słomkę był zacnościowy. A wszystko przez te prezenty pod choinkę. Siedzę sobie, czytam gazetę, a żona, jak każda kobieta, gdy czyta się gazetę, znowu zadaje pytanie: - Co mi kupisz pod choinkę? - Świeczkę zapachową - odpowiedziałem zgodnie z prawdą, przeglądając właśnie kolumnę ze sportem. - Aha... A co ty byś chciał? - żona drążyła temat. - Ciebie, zapakowaną tylko w kokardę - odpowiedziałem na odczepnego, bo w sumie, czego ja mógłbym od niej chcieć... Chyba tylko tego, żeby znowu mi nie zaczęła jęczeć nad głową. - No wiesz!? Prezenty powinny być podobnej wartości - burknęła obruszona. - To dorzuć jeszcze dwie dychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Moja żona kupiła kota. To durne i leniwe zwierze nic nie potrafi. Nawet nakarmić swojego kota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitSzostak Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 - Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem? - Dwulatka można zostawić samego z nianią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Podobno facet do 3 roku życia się rozwija a potem już tylko rośnie. Zasłyszane na babskiej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bold Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zebranie w dużej korporacji, menedżer projektu do zebranych pracowników: - Zrobimy sobie burzę mózgów. - A na czym to polega? - Po prostu mówicie pierwsze rzeczy, jakie przyjda wam do głowy... - Spadaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W ramach ekspansji rosyjsko języcznych na zachód: http://www.youtube.com/watch?v=3bZ9ypZ_et4#t=136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ten obrazek zawsze wywołuje u mnie co najmniej uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.