szalciu Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Witam Dzisiaj wyciągając rower z piwnicy zerwałem kabelek przy samym gnieździe w mojej Sigma 1009 wersja przewodowa, chciałbym wiedzieć gdzie mogę kupić same gniazdo z kabelkiem ? Widziałem podobne gniazda na Allegro ale do mojego egzemplarza nie było...
szczerb Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Jak nie na allegro to w sklepach stacjonarnych czasem też są. Możesz też po prostu wziąć lutownice w dłoń
Mod Team Franio Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Napisano 6 Marca 2011 Zerknij tu: http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=2124&&id_pod_kat=71&&id_kat=33.
Mod Team mrmorty Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Napisano 6 Marca 2011 całkiem niedawno doświadczyłem podobnej awarii Lutownica i trochę precyzji rozwiąże Twoje problemy. Jeśli sam nie umiesz to np zegarmistrz i ok 10 - 15 zł
szalciu Napisano 6 Marca 2011 Autor Napisano 6 Marca 2011 Dziękuje wszystkim za porady rozważę tez zakup w sklepie Formicki ... ale przyzwyczaiłem się do jazdy z licznikiem i niezręcznie mi, ciągle patrzyłem się na przejażdżce w pusta rurkę co chwile ach gdzie ja mam lutownice hehe
tomn Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Potwierdzam, da się przylutować wszystko na miejsce. Zerwałem kabel i pękł też plastik. Trochę cierpliwości i możesz wszystko złożyć jak należy. Jedyny minus, kabel będzie trochę krótszy :-) Plastik można stopić i/lub skleić mocnym klejem. Zacznij od kleju :-) 25zl lub 15zł zostaje w kieszeni, a do tego masz satysfakcję :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.