szalciu Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam Dzisiaj wyciągając rower z piwnicy zerwałem kabelek przy samym gnieździe w mojej Sigma 1009 wersja przewodowa, chciałbym wiedzieć gdzie mogę kupić same gniazdo z kabelkiem ? Widziałem podobne gniazda na Allegro ale do mojego egzemplarza nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jak nie na allegro to w sklepach stacjonarnych czasem też są. Możesz też po prostu wziąć lutownice w dłoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Zerknij tu: http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=2124&&id_pod_kat=71&&id_kat=33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 całkiem niedawno doświadczyłem podobnej awarii Lutownica i trochę precyzji rozwiąże Twoje problemy. Jeśli sam nie umiesz to np zegarmistrz i ok 10 - 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalciu Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dziękuje wszystkim za porady rozważę tez zakup w sklepie Formicki ... ale przyzwyczaiłem się do jazdy z licznikiem i niezręcznie mi, ciągle patrzyłem się na przejażdżce w pusta rurkę co chwile ach gdzie ja mam lutownice hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomn Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Potwierdzam, da się przylutować wszystko na miejsce. Zerwałem kabel i pękł też plastik. Trochę cierpliwości i możesz wszystko złożyć jak należy. Jedyny minus, kabel będzie trochę krótszy :-) Plastik można stopić i/lub skleić mocnym klejem. Zacznij od kleju :-) 25zl lub 15zł zostaje w kieszeni, a do tego masz satysfakcję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.