Skocz do zawartości

[Kierownica] wznios 15-20mm

arbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zastanawiam sie nad zmiana kierownicy. Obecnie mam kierownice Ritchey (jakis podstawowy model) o wzniosie 25mm i chcialbym zmienic na gieta ale nizsza (15-20mm). Macie jakies typy kierownic o takich parametrach w cenie najlepiej kolo 100zl (max 150zl). Bede zmienial rowniez mostek wiec srednica nie gra szczegolnej roli. Oczywiscie chcialbym rowniez zeby byla mozliwie jak najlzejsza.

Z ciekawosci zapytam co sadzicie o marce Zoom? Wiem ze kiedys byly to czesci raczej slabej jakosci, zmienilo sie cos? Przyklad: http://allegro.pl/nowa-zoom-600-25-4-mm-gieta-xc-mtb-195-g-wys-0-i1483858322.html

Napisano

Podłączę się pod temat. Szukam lekkiej, aluminiowej kierownicy ze wzniosem 15 mm, długość +/- 630 mm.

Jak na razie biorę pod uwagę Reverse i Far & Near. Tyle, że ta druga strasznie szeroka. Ktoś ma może jakieś inne propozycje?

Napisano

Zooma bym odpuscil chyba...

jak lubisz lagodne wzniosy i katy to spojrz w oferte Eastona, naprawdę niziutkie kiery ale wygodne wg mnie, no i ea50 (260g) kolo 130zl z przesylka znajdziesz, a ea30 kolo 100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...