tomasov Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 http://allegro.pl/sc...1490826340.html Czy w/w rower wart jest ceny 2150zł? jaki są jego wady i zalety? Drugi to:2danger cena 1400zł model 2010 Przerzutka przód deore przerzutka tył XT 2010 ( tłoczone ) Amortyzator: Dart 3 Hamulce:Avid juicy five Dziękuję i pozdrawiam
bugz Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Ale Ty go kupiłeś tak? No to jeśli masz około 2m wzrostu, a rower był używany jedynie sporadycznie to może można uznać, że może jest wart tych pieniędzy:) wady zalety Ogólnie Scala to same zalety jednak wszystko zależy od tego w jakim stanie jest ten egzemplarz bo to bodajże 2007r. więc swoje może już mieć nakulane.
tomasov Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 No kupiłem lecz sprzedający jest na tyle wyrozumiały że poczeka do środy z moją decyzją!Pełną specyfikację 2danger-a + zdjęcia będę miał właśnie w środę także je tu zamieszczę i porównamy wspólnie :)tak scott to model z 2007r lecz zapewniono mnie ze jest w stanie idealnym a to chyba tez widac po zdjęciach!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.