7Devis Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam Mam małe pytanie i może troszkę durne Czy takowy rower http://allegro.pl/raleigh-oxford-24cz-disc-brake-full-shimano-i1444652131.html (już posiadam dobry rok) można jakoś zrobić pod XC ? tzn mam na chwilę obecną opuszczone siodełko na max, amor tylni już troszkę wyrobiony, amorek przód muszę od nowa nasmarować itp żeby jako tako działał, linka od hamulca tył rozwalona (wypadła i jak ją zakładam to wogóle nie zaciska klocków). Wiem że ten rower to szajs ale jak kupowałem to się kompletnie nie znałem Rower ten będzie służyć do treningu przed przesiadką na prawdopodobnie signa ds1/2, oraz ogólnie żeby wyrobić powoli kondycję. Co polecacie itp? (Oczywiście bez zmieniania roweru ) Jeśli o czymś zapomniałem to proszę pisać Edit Zapomniałem dodać że opona tył łysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Po co chcesz przerabiać rower na XC, skoro masz zamiar przesiąść się na Signa DS, który nie służy do XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Żeby trochę potrenować przed sezonem. A z tego co czytałem to na Signie trzeba troszkę siły włożyć przy dłuższych wypadach. Ogólnie to potrenować, nabrać kondycji i zrzucić troszke kg :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.