laha321 Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Witam Bo tak zamówiłem paczkę w niedziele, a do tej pory jej nie mam, bo były małe problemy i teraz tak, nie wiem czy jechać po paczkę ale nie wiem w jakim stanie jest ten rower czy nie bede miał problemów go zlozyc a tak(spacja)to muszę czekać do poniedzalku :/ klucze tam podobno są aby go zlożyć "A2" jak myślicie jechać i go zlozyć tam na miejscu i przyjechać do domu, czy czekać do poniedzialku a chcę już jeździć no tak sprecyzować moje pytanie czy Level A2 trudno się składa ?
laha321 Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 Jak oni wysyłają taki rower, chyba bez przedniego koła ? Tylko czy coś jeszcze jest złożone? Kierownica?
Sagitt77 Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 A wiesz czy paczka została już wysłana ze sklepu? Jak nie wiesz to zadzwoń, zapytaj o numer przesyłki i firmę kurierską. Wtedy możesz sam sprawdzić co z paczką. I trochę cierpliwości, na pewno dojdzie, jeszcze się najeździsz. I zacznij stawiać znaki interpunkcyjne i używać polskich znaków bo ciężko odczytać Twoje posty.
laha321 Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 Jest już na oddziale, czeka na mnie i mam opcję, albo odebrać dzisiaj osobiście, albo czekać do poniedzałku i przywiezie mi to do domu. Częstochowa nie jest duża, ale ten oddział jest po drugiej stronie miasta i nie wiem czy go złożę i właśnie nie wiem co tam będę musiał robić
Sagitt77 Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 O ile wiem, rower w przesyłce ma odkręcone przednie koło, kierownicę ustawioną równolegle do ramy i pedały przykręcone od wewnątrz. Więc koło zamontujesz bez narzędzi za pomocą zacisku, do ustawienia kierownicy będziesz potrzebować imbusa (nie powiem Ci jaki numer), a do pedałów imbus lub zwykły klucz płaski/francuski. Jak masz obycie z narzędziami to poradzisz sobie. Weź jakiegoś kumpla i idźcie. Powodzenia
Wafel Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Mostek, kierownica, pedały, siodełko i przednie koło. Potrzebujesz imbusy i klucz francuski. Czas składania to około 15 minut. Nie potrzebujesz do tego żadnych specjalnych zdolności manualnych Poczekaj, niech Ci go przywiozą pod dom i wniosą po schodach. Po co Ty masz się z tym targać?
Mod Team mrmorty Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Napisano 4 Marca 2011 laha321 - czy prawy "alt" działa u Ciebie wybiórczo? W pierwszym poście jeszcze próbowałeś się starać. Poprawiłem jako tako orty i interpunkcję, stylistyki nie ruszałem, bo musiałbym post napisać od nowa następnym razem będzie zsyp! Sagit 77 zajrzyj tutaj punkt 5b, bo będzie na czerwono !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.