shiler Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam, potrzebuję zamontować w pracy wieszak na rower a jako że zostanie mi mało miejsca przydzielone musi to być taki żeby wisiał pionowo czyli taki w którym np będzie wisiał za przednie koło np taki http://allegro.pl/wieszak-rowerowy-system-pionowy-profi-promocja-i1489603890.html i teraz pytanie, czy nie wpłynie to na amortyzator? czy jakieś luzy się nie porobią czy coś. Mam Tore 318 rower waży pewnie koło 14-15 kg. Miał ktoś z takim czymś doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Nie słyszałem aby były problemy z tego powodu z amortyzatorem. A najlepiej zawiesić hak na takiej wysokości że tylne koło będzie się spierało z podłogą. Większym problemem może być jak masz hamulce hydrauliczne, gdyż mogą się zapowietrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 luzów i innych problemów nie powinno być w końcu nie takie obciążenia znosi przejeżdzając choćby po korzeniach z tobą jako dodatkowy balast nie martw się i małego wieszania ps. gdzieś na youtube był filmik jak koleś wsiadał na zawieszony na takim wieszaku rower i nawet się wpiął ale kołki puściły z ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.