Skocz do zawartości

[serwis] 50% promocja na serwis rowerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupony przychodzą na poczte z kilku dniowym opóźnieniem, problemem jest tylko respektowanie owych kuponów w sklepie rowerowym, wykręcają się, że nic o tym nie wiedzą i kasuja jak zawsze ;/

Napisano

kurcze u mnie w mieście (Lublin) jest sklep należący do tej sieci ale oczywiście nie są wpisani na listę ale na szczęście jest też nowy sklep u których robili znajomi przeglądy. W sklepie mają od 1 XII do 15 III (w przybliżeniu) promocję na wszelkie usługi z tego co pamiętam -15% może to nie dużo ale zależy oczywiście od jakiej kwoty podstawowej się liczy ten rabat :) a z tego co się orientuje to DSR mają dość drogie usługi

Napisano

W Rzeszowie są takie 2 sklepy. Zostawiłem ostatnio rower w jednym z nich w celu wymiany napędu. Fakt, o akcji nic nie wiedzieli, ale pewnie to sprawdzą. Nie zależy mi na tej zniżce tak bardzo gdyż tak czy inaczej serwisowałbym rower u nich. Jak będę odbierał rower to się wszystkiego dowiem i jak coś to mogę dać tu znać.

Napisano

Ja byłem w Katowicach (Tomed) i nie akceptują rabatu - 50% ale musiałem to wyciągać od niego z 2-3 minuty zanim powiedział konkrety , mimo tego mają fajne ceny bo 35-40 zł za cały przegląd to niewiele.Wniosek jeden = jeden wielki bajzel :icon_lol:

Napisano

Ja byłem w Katowicach (Tomed) i nie akceptują rabatu - 50% ale musiałem to wyciągać od niego z 2-3 minuty zanim powiedział konkrety , mimo tego mają fajne ceny bo 35-40 zł za cały przegląd to niewiele.Wniosek jeden = jeden wielki bajzel :icon_lol:

za regulacyjny

i co wchodzi w skład??

Napisano

U nas cały przegląd w mieście to tak 140zł - 180zł - wymiana wszystkich linek i pancerzy, smarowanie piast, regulacja hamulców, przegląd amorka itd....

Napisano

U nas przegląd pełny za niecałą stówkę... (bez przeglądu amorka)

Widać ceny z kosmosu:)

50% zniżki i gdy czeka się na rower 2tyogdnie, to nie jest jakaś fajna rzecz.

Napisano

Zadzwoniłem do Mbike w Katowicach. Otwarcie powiedzieli mi, że nie honorują tej promocji. Zaraz skrobnę maila do velo z kopią do mbike'u i ciekawe czy będzie jakaś reakcja.

Napisano

50% zniżki i gdy czeka się na rower 2tyogdnie, to nie jest jakaś fajna rzecz.

Dlatego przeglądy robi się samemu, albo oddaje się rower do serwisu w środku zimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...