krystian111 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tak sie zastanawiam , bo ostatnio mialem propozycje zakupu nanjowszego modelu dogmy pinarello , nowego roweru za 4 tys euro , z tego co sie orietuje w temacie , to to jest straszna okazja jak za taki rower , ale ciagle sie zastanawiam , moze ktos moze mi cos doradzic ? Za wszystkie opinnie dziekuje z gory i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 coś więcej napisz, jaki osprzęt, koła? seryjne wszystko ? uważaj na podróbki z tajwanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Najlepiej będzie jak sobie wejdziesz na forumszosowe.org i zadasz to pytanie, tam kolesie naprawdę znają się w temacie, a wątpię żeby ktoś tutaj z forum jeździł na takim rowerku. A może się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Byłbym bardzo ostrożny i nieufny co do tej oferty. Katalogowo sam frameset rama/widelec/stery/sztyca stoją 5500E A Ty mówisz rowerze za 4000 Nie wierze w tą ofertę nawet gdyby ten rower był używany... Coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian111 Napisano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 j osprzet : kola campagnolo i cala reszta campagnolo super record , o cala reszte musial bym sie dokladnie zapytac osoby sprzedajacej , ale jak zdazylem zauwazyc to ona za bardzo nie orientuje sie w temacie , bo za wiele mi nie mogla wytlumaczyc , mam jeszcze jedno pytanie zwiazane z tym tematem , poniewaz cena jest wyjatkowo atrakcyjna , to zaczalem sie zastanawiac , czy czasami ten sprzet nigdzie nie zginal i za nim w to wejde , to jak to moge sprawdzic , interesuje mnie kraj i zagranica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Po prostu poproś sprzedawce o dokumenty - nie brałbym roweru za 4000E bez papierów, choćby to była mega okazja. Seryjnie w tym rowerze są koła LW, a tu nagle campagnolo już coś inaczej... Ps taki rower ma na bank numer ramy - poproś o niego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian111 Napisano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mam numer ramy , pytalem o dokumenty - podobno gdzies zaginely , ale twierdzi ze nie jest kradziony i mozna to sprawdzic na policji , tylko co z tego jesli on jednak jest kradziony tylko moze gdzies zagranica .... Mniej wiecej orjetuje sie w cenach i sam osprzet i kola campioni bora ultra two sa warte tych pieniedzy , a co do dego jeszcze rama dogmy . Nie wiem co mam za bardzo robic , moze ktos mi cos doradzic , bo z jednej strony nie chcialbym sie wpakowac w jakies klopoty , a z drugiej strony nie chcialbym przepuscic takiej okazji . sprostowanie - kola campagnolo boro ultra two Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Dla mnie to jakaś podejrzana oferta. Znasz chociaż tych ludzi ? To oferta z jakiegoś sklepu, forum, komisu ? http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=82425&hilit=bora to to zapewne ? Ps sprzedaje ten rower od 5 stycznia http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=81027&p=709774&hilit=bora#p709774 Ps2. Cena jest w funtach, a nie w euro... Pamiętaj oszczędny 2x płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian111 Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 to nie to , ten rower istnieje faktycznie i to tez nie zaden przekrent sorry -przekret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 jak ja kupuje rower za 2000 tyś to pisze umowę i proszę o papiery, a rower za 16k to jak samochód ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak tam temat ... ? Kupiona maszyna czy nie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.