Skocz do zawartości

[rower] dogma pinarello 60mh1k

krystian111

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie zastanawiam , bo ostatnio mialem propozycje zakupu nanjowszego modelu dogmy pinarello , nowego roweru za 4 tys euro , z tego co sie orietuje w temacie , to to jest straszna okazja jak za taki rower , ale ciagle sie zastanawiam , moze ktos moze mi cos doradzic ?

Za wszystkie opinnie dziekuje z gory i pozdrawiam .

j

osprzet : kola campagnolo i cala reszta campagnolo super record , o cala reszte musial bym sie dokladnie zapytac osoby sprzedajacej , ale jak zdazylem zauwazyc to ona za bardzo nie orientuje sie w temacie , bo za wiele mi nie mogla wytlumaczyc , mam jeszcze jedno pytanie zwiazane z tym tematem , poniewaz cena jest wyjatkowo atrakcyjna , to zaczalem sie zastanawiac , czy czasami ten sprzet nigdzie nie zginal i za nim w to wejde , to jak to moge sprawdzic , interesuje mnie kraj i zagranica

Mam numer ramy , pytalem o dokumenty - podobno gdzies zaginely :) , ale twierdzi ze nie jest kradziony i mozna to sprawdzic na policji , tylko co z tego jesli on jednak jest kradziony tylko moze gdzies zagranica ....

Mniej wiecej orjetuje sie w cenach i sam osprzet i kola campioni bora ultra two sa warte tych pieniedzy , a co do dego jeszcze rama dogmy .

Nie wiem co mam za bardzo robic , moze ktos mi cos doradzic , bo z jednej strony nie chcialbym sie wpakowac w jakies klopoty , a z drugiej strony nie chcialbym przepuscic takiej okazji .

sprostowanie - kola campagnolo boro ultra two

• Mod Team

Dla mnie to jakaś podejrzana oferta. Znasz chociaż tych ludzi ? To oferta z jakiegoś sklepu, forum, komisu ?

http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=82425&hilit=bora to to zapewne ?

Ps sprzedaje ten rower od 5 stycznia http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=81027&p=709774&hilit=bora#p709774

Ps2. Cena jest w funtach, a nie w euro...

Pamiętaj oszczędny 2x płaci :thumbsup:

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...