chibobiker Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Witam, mianowicie zastanawiam się nad kupnem licznika http://allegro.pl/licznik-rowerowy-ciclosport-cm-4-1-bezprz-wroclaw-i1448386129.html i chciałem się zapytać o poradę. Słyszałem bowiem, że jest wiele problemów z licznikami bezprzewodowymi. W szczególności dużo naczytałem się o sigma z rds'em. Także ciekaw jest czy jest sens wkładać pieniądze w ten licznik Ciclosport Cm 4.1 ? Pozdrawiam
netta1987 Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 mam wersje 4,2 a raczej miałem i miałem sigmę bc 2209 oba bezprzewodowe 4,2 różni się tylko budową i możliwością rozbudowy korzysta z tego samego nadajnika co 4,1 i w porywaniu do sigmy kiepski zasięg ale nie jest zły i ma dziwne zachowania przy laptopach tj. sam nabija prędkość jak chcesz mogę zrobić filmik który to ukazuje. drugą wadą licznika jest czujnik prędkości który jest duży i ma kiepskie mocowanie na zipy (zerwałem go na maratonie a zipy zostały) a koszt samego czujnika większy niż nowego licznika co jest chore
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.