Dogwill Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam.Mam pewien problem.Otóż ostatnio klamka przedniego hamulca wydaje skrzyp.Hamulce to magura julie.Załączam film ze skrzypem.Mam nadzieję że pomożecie usunąć mi ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Andrew pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 O ile wiem, skrzyp jest rośliną polną i nie ma nic wspólnego z klamką - poprawiłem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Odkręć pivot dźwigni i po prostu go nasmaruj. Potrzebujesz do tego imbusa 5mm albo nawet dwa takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 taki problem to nie problem:P psiknij wd-40 albo czymś z silikonem i po kłopocie , oczywiście na piwot czy klin klamki....hmmm zwał jak zwał miałem to samo pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No więc tak odkręciłem bolec i nasmarowałem go roloffem( nie wiem czy dobrze napisałem), ale to nie dało efektu, więc psiknąłem wd-40 i problem zniknął.Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.