sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, to dla mnie bardzo ważne pytanie do was. Co każdy z was myśli o modelu Giant XTC 3 rocznik 2011. Dodam że mogę go mieć w cenie 2400zł oczywiście nówke w kartonie. Link do roweru : http://www.giant-bic...c.3/7726/45601/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Popraw link, bo nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 www.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/model/xtc.3/7726/45601/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1111 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 bardzo dobra cena, bardzo dobry rower. O opinie każdego możesz długo czekać jak możesz go tak tanio kupić i jesteś zdecydowany to bierz i nie czekaj, aż cię ktoś ubiegnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A gdzie jeśli można wiedzieć można go za tyle kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A gdzie jeśli można wiedzieć można go za tyle kupić? Praca w branży rowerowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aha.Bierz i się nie zastanawiaj, piękny rabat 1500 zł.Już za samą różnice można kupić całkiem dobry rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Za taką kasę nic lepszego raczej nie kupisz Rower bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 tylko koła zmienisz i ogień napisz na moim forum do prezesa on ma tą ramkę i zna się całkiem dobrze na 2 kółkach to ci może powie co nieco o niej ale za tą cenę jeś na pewno super wyborem nawet dla samej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Utwierdzacie mnie w przekonaniu nie moge się doczekac już rowerku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no to zapraszam na testy jak już kupisz chodź choć nie długo zaczynamy treningi szosowe bo nie chcemy jeździć w brei która zacznie się robić w lasach wraz z wczesną wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
11120pawel Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no a do tego ta rama... mój brat ją ma i uważa że ma znakomitą sztywność boczną, a on się nie myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Sporo słyszałem o tej sztywności bocznej kojarzona jest właśnie z ramą xtc bardzo często, co daje taka sztywność boczna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 daje tyle że podczas przyśpieszania siłowego rama się nie wygina razem z obciążeniami dzięki czemu nie tracisz sił a rama jest trwalsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nowy w kartonie za 2400? Czy przypadkiem nie masz możliwości zakupu drugiego w takiej cenie? Może być bez kartonu. Bardzo fajny sprzęcik, a za takie pieniądze byłoby grzechem go nie kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 daje tyle że podczas przyśpieszania siłowego rama się nie wygina razem z obciążeniami dzięki czemu nie tracisz sił a rama jest trwalsza Jednym słowem szybciej napier....sz Nowy w kartonie za 2400? Czy przypadkiem nie masz możliwości zakupu drugiego w takiej cenie? Może być bez kartonu. Bardzo fajny sprzęcik, a za takie pieniądze byłoby grzechem go nie kupić. Niestety tylko jedna sztuka na rok przypada jednej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Powiem tak... mam ten rower od kilku dni. Wcześniej miałem też Giant-a, tylko że Yukona różnica jest kolosalna, tym rowerem nie da się wolno jeździć i powiem szczeże , nie chce mi się nawet z niego schodzić. Ja dałem za niego 3800 i jestem pewien że to był świetny wybór, więc skoro masz tak tanio okazję to nie będę oryginalny i powiem- nawet się nie zastanawiaj. Życzę wiatru w plecy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Uwielbiam szybką jazdę zwłaszcza między drzewami hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 to kupuj i zgłoś się do mnie to sprawdzimy na fajnej trasce jak ci odpowiada i jak se radzisz na singlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Uwielbiam szybką jazdę zwłaszcza między drzewami hehe skoro zaoszczędziłeś 1500 to kup porządne zabezpieczenie, abyś nie musiał już pisać że Ci z balkonu bez zabezpieczenia rąbnęli i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 skoro zaoszczędziłeś 1500 to kup porządne zabezpieczenie, abyś nie musiał już pisać że Ci z balkonu bez zabezpieczenia rąbnęli i w drogę Bedzie stał obok łózka w nocy hehe no i kryptonite do grzejnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 hehe mój wisi nad łóżkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Hehehe ja tylko żartowałem ale widzę że sprawę wziąłeś na serio Mam piwnicę w nowym bloku strzeżonym z zewnątrz nie ma wejscia trzeba znać kody więc jak coś zginie to wiadomo ze ktoś z mieszkańców więc praktycznie nie ma szans na kradzież ale wiadomo polak zawsze potrafi wyjdzie że będzie stał w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Tydzień temu. Kradzież. U mnie na strzezonym osiedlu. Monitoring. Dwie furtki z domofonem. Sasiadowi jakieś 2 rowery szmelce + rower dzieciecy. Wnioski odnosnie piwnicy wyciagnij sam. Weszli przez okienko. sent from my android using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Z 4k na 2,4k to 40% rabatu... Nieźle i ktoś jeszcze nie dokłada do tego interesu - widać więc jaki jest narzut Gainta Co do XTC 3 to jedyną wadą przy normalnej cenie 4k jest jego waga ale wydanie dodatkowych 3k pomoże zrzucić nadmiar "tłuszczu" i zejscie grubo poniżej 10 kg. Wtedy dopiero ujawnia sie prawdziwy potencjał tej ramy bo taki lekki rower na niej zbudowany po prostu odlatuje przy każdym depnięciu, a stockowe 13 kg skutecznie to tłumi ( same koła to grubo ponad 2 kg ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.