Skocz do zawartości

[rower] Giant XTC 3 -opinie

sPiDy

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Nowy w kartonie za 2400? Czy przypadkiem nie masz możliwości zakupu drugiego w takiej cenie? Może być bez kartonu. :D

Bardzo fajny sprzęcik, a za takie pieniądze byłoby grzechem go nie kupić. :)

daje tyle że podczas przyśpieszania siłowego rama się nie wygina razem z obciążeniami dzięki czemu nie tracisz sił a rama jest trwalsza

Jednym słowem szybciej napier....sz :D

Nowy w kartonie za 2400? Czy przypadkiem nie masz możliwości zakupu drugiego w takiej cenie? Może być bez kartonu. :D

Bardzo fajny sprzęcik, a za takie pieniądze byłoby grzechem go nie kupić. :)

Niestety tylko jedna sztuka na rok przypada jednej osobie :D

Powiem tak... mam ten rower od kilku dni. Wcześniej miałem też Giant-a, tylko że Yukona różnica jest kolosalna, tym rowerem nie da się wolno jeździć i powiem szczeże , nie chce mi się nawet z niego schodzić. Ja dałem za niego 3800 i jestem pewien że to był świetny wybór, więc skoro masz tak tanio okazję to nie będę oryginalny i powiem- nawet się nie zastanawiaj.

Życzę wiatru w plecy:)

Uwielbiam szybką jazdę zwłaszcza między drzewami hehe

skoro zaoszczędziłeś 1500 to kup porządne zabezpieczenie, abyś nie musiał już pisać że Ci z balkonu bez zabezpieczenia rąbnęli i w drogę:)

skoro zaoszczędziłeś 1500 to kup porządne zabezpieczenie, abyś nie musiał już pisać że Ci z balkonu bez zabezpieczenia rąbnęli i w drogę:)

Bedzie stał obok łózka w nocy hehe no i kryptonite do grzejnika :)

Hehehe ja tylko żartowałem ale widzę że sprawę wziąłeś na serio :D

Mam piwnicę w nowym bloku strzeżonym z zewnątrz nie ma wejscia trzeba znać kody więc jak coś zginie to wiadomo ze ktoś z mieszkańców więc praktycznie nie ma szans na kradzież ale wiadomo polak zawsze potrafi :P wyjdzie że będzie stał w pokoju :P

Tydzień temu. Kradzież. U mnie na strzezonym osiedlu. Monitoring. Dwie furtki z domofonem. Sasiadowi jakieś 2 rowery szmelce + rower dzieciecy. Wnioski odnosnie piwnicy wyciagnij sam. Weszli przez okienko.

sent from my android using Tapatalk

Z 4k na 2,4k to 40% rabatu... Nieźle i ktoś jeszcze nie dokłada do tego interesu - widać więc jaki jest narzut Gainta :) Co do XTC 3 to jedyną wadą przy normalnej cenie 4k jest jego waga ale wydanie dodatkowych 3k pomoże zrzucić nadmiar "tłuszczu" i zejscie grubo poniżej 10 kg. Wtedy dopiero ujawnia sie prawdziwy potencjał tej ramy bo taki lekki rower na niej zbudowany po prostu odlatuje przy każdym depnięciu, a stockowe 13 kg skutecznie to tłumi ( same koła to grubo ponad 2 kg ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...