indiana Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, czy w Gorzowie jest jakiś fajny serwis rowerowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 "Sprint-Bike" na ul Okólnej 28A Nie wiem co kryje się pod pojęciem "fajny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrunek Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja polecam serwis Lecha Piaseckiego. Korzystam i bardzo sobie chwalę, a o Sprint bike nie słyszałem dobrych opinii. Mieści się przy ul. Wyszyńskiego 158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Google mi pokazało ulicę Okólną W internecie krążą różne opinie na temat tego serwisu. Jednym słowem jest dość kontrowersyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Sprint-bike odpuść na starcie. Serwis Pana Piaseckiego nie ma nic wspólnego z velo. Pozostaje Win na ul. Słonecznej, który działa w ramach DST i tam właśnie bym się na Twoim miejscu udał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.