Mod Team mrmorty Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Cześć nie spotkałem się na forum z produktami tej firmy więc zakładam temat. dotyczy tego produktu: klik Pytanie i proste i życiowe do ewentualnych użytkowników rzeczonej bluzy - jak się ma rozmiarówka tego produktu do rzeczywistości? Wg moich pomiarów jestem między XL a XXL. Kwestia czy XXL nie będzie miało krój workowaty, lub czy XL nie jest skrojone na anemika? Chłop słusznego wzrostu i słusznej wagi (191/ok 100kg obecnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja użytkuje tą bluzę co prawda w wersji z membraną. Krój, jakość itp. OK Jeśli chodzi o wymiary, moje są takie 185cm / 70 kg i jeżdżę w XL. Nie jest bardzo przylegająca ale też nie jest to worek, powiedział bym w sam raz. Według mnie ( a jak każdy mogę się mylić) dla Ciebie odpowiednia była by XXL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik93 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No ja mam 187cm i 71-2kg i chyba wezmę XL, skoro na Ciebie jest dobra to i na mnie powinna także być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 182 cm / 80 kg - L była za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.