laha321 Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Witam Jakie rękawiczki ,rower jutro dostane A2 chciałbym z zakrytymi palcami i tak jak czytam posty żeby nie śmierdziały i nie ścierały.
laha321 Napisano 2 Marca 2011 Autor Napisano 2 Marca 2011 to i to chyba czy nie ma takiej możliwości no teraz się zbliża lato więc nie wiem ... ?
cynamon Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 to i to chyba czy nie ma takiej możliwości no teraz się zbliża lato więc nie wiem ... ? To się zastanów. Albo letnie albo zimowe.
Kudlaty01 Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Witam Jakie rękawiczki ,rower jutro dostane A2 chciałbym z zakrytymi palcami i tak jak czytam posty żeby nie śmierdziały i nie ścierały. Oczywiście,że musisz każde rękawiczki prać co jakiś czas bo BĘDĘ śmierdziały!! Na marginesie tamte pół sezonu przejeździłem nie piorąc rękawiczek, potem tak przesiąkły potem,że musiałem prać je po każdym wypadzie xD
laha321 Napisano 2 Marca 2011 Autor Napisano 2 Marca 2011 Letnie w zime bede sobie darowal jezdzenie za duzo zabawy z utrzymaniem roweru w dobrym stanie nie uzywales perwoll magic
cynamon Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Letnie w zime bede sobie darowal jezdzenie za duzo zabawy z utrzymaniem roweru w dobrym stanie nie uzywales perwoll magic Używaj znaków interpunkcyjnych, bo trudno zrozumieć o co Ci chodzi.
DragonBike Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Mini poradnik Ja mam gripy piankowe + rękawiczki Earth Works wygodnie ale jak jest zimno daje po palcach.
Mod Team safian Napisano 2 Marca 2011 Mod Team Napisano 2 Marca 2011 Ktoś może coś powiedzieć o Dartmoor'ach Snake: http://allegro.pl/nowe-rekawiczki-dartmoor-snake-r-xxl-wwyprzedaz-i1465835971.html wyglądają fajnie i solidnie, więc może warto?
boskidym Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Ja z czystym sumieniem mogę polecić rękawiczki marki Polednik. Umiarkowane cenowo, bardzo dobra jakość. Sam używam wersji z długimi palcami z siateczką od góry. Rewelacja!! świetnie się wentylują.Tylko w największe upały >25 ^C używałem krótkopalczastych.
laha321 Napisano 3 Marca 2011 Autor Napisano 3 Marca 2011 A moze powiedzie mi jakie sa firmy dobre jak np rowerow Kross,Kellys,Merida,Gaint bo nie wiem czy sie kierowac i potem cos wybiore i dacie propozycje ??
Sagitt77 Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Polecam Chiba Race , wygodne, dobrze się w nich trzyma kierownicę, mają żelowe wkładki absorbujące wibracje, solidne - po roku używania nie ma żadnych uszkodzeń.
Fludi Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Dobre rękawiczki masz np. Ziener albo Fox czy 661 (six six one). Zawsze możesz też coś kupić z logo Shimano, też będzie dobre.
cynamon Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/80436-rekawiczki-ktore-wybrac/page__p__796433__fromsearch__1#entry796433 Już kiedyś dyskutowaliśmy o rękawiczkach
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 U nas w intersporcie sięwyrobisz w stówce za foxa, nie mamy na niego wogle reklamacji Zeiner już troche gorzej ...
cynamon Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 U nas w intersporcie sięwyrobisz w stówce za foxa, nie mamy na niego wogle reklamacji Zeiner już troche gorzej ... Wybrałem właśnie FOXa. Jeszcze ich nie przetestowałem, bo zima nie ustępuje ale robią dobre wrażenie. Jakość wykonania bez zarzutu.
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Abyś pod sztange ich nie brał to pośmigasz w nich długo hehe
INsejn Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 A moze powiedzie mi jakie sa firmy dobre jak np rowerow Kross,Kellys,Merida,Gaint bo nie wiem czy sie kierowac i potem cos wybiore i dacie propozycje ?? Dobre firmy to między innymi: 661, Royal Racing, Fox, Sombrio, Troy Lee Designs, Dakine. Jeśli wybierzesz coś od tych producentów to się nie zawiedziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.