Skocz do zawartości

[rękawiczki] Jakie do 100 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jakie rękawiczki ,rower jutro dostane A2 chciałbym z zakrytymi palcami i tak jak czytam posty żeby nie śmierdziały :woot: i nie ścierały.

:thanks:

Napisano

to i to chyba czy nie ma takiej możliwości no teraz się zbliża lato więc nie wiem ... :o ?

To się zastanów. Albo letnie albo zimowe.

Napisano

Witam

Jakie rękawiczki ,rower jutro dostane A2 chciałbym z zakrytymi palcami i tak jak czytam posty żeby nie śmierdziały :woot: i nie ścierały.

:thanks:

Oczywiście,że musisz każde rękawiczki prać co jakiś czas bo BĘDĘ śmierdziały!!

Na marginesie tamte pół sezonu przejeździłem nie piorąc rękawiczek, potem tak przesiąkły potem,że musiałem prać je po każdym wypadzie xD

Napisano

Letnie w zime bede sobie darowal jezdzenie za duzo zabawy z utrzymaniem roweru w dobrym stanie :whistling:

nie uzywales perwoll magic :laugh:

Napisano

Letnie w zime bede sobie darowal jezdzenie za duzo zabawy z utrzymaniem roweru w dobrym stanie :whistling:

nie uzywales perwoll magic :laugh:

Używaj znaków interpunkcyjnych, bo trudno zrozumieć o co Ci chodzi.

Napisano

Ja z czystym sumieniem mogę polecić rękawiczki marki Polednik.

Umiarkowane cenowo, bardzo dobra jakość. Sam używam wersji z długimi palcami z siateczką od góry. Rewelacja!!

świetnie się wentylują.Tylko w największe upały >25 ^C używałem krótkopalczastych.

Napisano

A moze powiedzie mi jakie sa firmy dobre jak np rowerow Kross,Kellys,Merida,Gaint bo nie wiem czy sie kierowac i potem cos wybiore i dacie propozycje ?? :thumbsup:

Napisano

Polecam Chiba Race :thumbsup: , wygodne, dobrze się w nich trzyma kierownicę, mają żelowe wkładki absorbujące wibracje, solidne - po roku używania nie ma żadnych uszkodzeń.

Napisano

U nas w intersporcie sięwyrobisz w stówce za foxa, nie mamy na niego wogle reklamacji Zeiner już troche gorzej ...

Napisano

U nas w intersporcie sięwyrobisz w stówce za foxa, nie mamy na niego wogle reklamacji Zeiner już troche gorzej ...

Wybrałem właśnie FOXa. Jeszcze ich nie przetestowałem, bo zima nie ustępuje ale robią dobre wrażenie. Jakość wykonania bez zarzutu.

Napisano

A moze powiedzie mi jakie sa firmy dobre jak np rowerow Kross,Kellys,Merida,Gaint bo nie wiem czy sie kierowac i potem cos wybiore i dacie propozycje ?? :thumbsup:

Dobre firmy to między innymi: 661, Royal Racing, Fox, Sombrio, Troy Lee Designs, Dakine. Jeśli wybierzesz coś od tych producentów to się nie zawiedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...