adiozzz Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam, chciałbym zamienić przerzutkę tourney, która już mnie dobija na coś sensowniejszego. Posiadam wolnobieg 6 rzęd. i zastanawiam się czy pracowały by z nim przerzutki z wyższej półki. Jeżeli tak to proszę o jakieś propozycję, myślałem nad altus, acera lub alivio. Jakby co moja korba to truvativ x-flow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Każda z wymienionych zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ale przerzutka to nie wszystko. Bardzo ważną rolę odgrywają pancerze z linkami (muszą być czyste, płynnie pracować itd) no i manetki. Może byc tak, że wymienisz przerzutkę na alivio i nadal będzie Cie ona dobijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Teoretycznie mógłbyś wsadzić tam nawet XTRa... Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.