MarcinGoluch Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Cześć Wszystkim, Z racji tego, że grupa "Wrocławska" mocno rośnie w siłę jest propozycja hucznego otwarcia sezonu na Smrku. Termin to pierwsza sobota kwietnia czyli 02.04.2011. Na chwile obecną lista obecności obejmuje moja skromną osobę, Daid'a, Kopaczus'a który od połowy marca zasili Wrocław no i zapraszamy inne chętne osoby. Jadę na Smrk trzeci raz i wierzcie mi, że nie jest to wyjazd ostatni. Tereny masakryczne. Pozdrawiam Marcin
evo07 Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Cześć Wszystkim, Z racji tego, że grupa "Wrocławska" mocno rośnie w siłę jest propozycja hucznego otwarcia sezonu na Smrku. Termin to pierwsza sobota kwietnia czyli 02.04.2011. Na chwile obecną lista obecności obejmuje moja skromną osobę, Daid'a, Kopaczus'a który od połowy marca zasili Wrocław no i zapraszamy inne chętne osoby. Jadę na Smrk trzeci raz i wierzcie mi, że nie jest to wyjazd ostatni. Tereny masakryczne. Pozdrawiam Marcin to ja bym się z chęcią podczepił do wycieczki:) zasilę ew ekipę Wro Na dzień dzisiejszy nie wiem czy transporta załatwię ale planuję się podłączyć Chciałbym zobaczyć Smrk z pozycji siodełka bo póki co byłem tak z buta jeszcze przed wybudowaniem singla ps: jak załatwię furę to jedną osobę mogę przygarnąć ;]jak nie to sam będę potrzebował przygarnięcia
Szoppers Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Czyli wyjazd rano i powroot popoludniem? bez spania? Dopisuje do kalendarza i pod koniec marca bede mial pelna decyzje co do grafiku ale wstepnie na MEGA TAK
M45 Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Ja również chętnie dołącze. Jak ktoś ma miejsce w samochodzie, to ślicznie proszę o info, chyba że ktoś planuje dojeżdzać tam pociągiem:)
daid Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Misie-pysie, żwawo wpisywać się... wieść gminna niesie, że można spotkać wionse na singlu
evo07 Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 fajna wiosna taka pro może dane nam będzie Ją spotkać...
MonoVan Napisano 14 Marca 2011 Napisano 14 Marca 2011 ja też chętnie się wybiorę - pisac jak wygląda transport.
hm0 Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Podłączyłbym się, jeśli śniegi zejdą do tego czasu. Jak wygląda plan dnia? Jest jakieś rozwinięcie? Singletrack nie zabierze wiele czasu a szkoda wracać zbyt wcześnie.
MarcinGoluch Napisano 23 Marca 2011 Autor Napisano 23 Marca 2011 Plan jest taki, że nie ma planu. Dwie pętle i dostaniemy tak po dupie, że odechce się wszystkiego. Problemem na Smrku nie jest temperatura bo jadąc i tak będziemy padać na pyski. Gorzej jeżeli będzie woda jak na zakończeniu sezonu gdzie na całym parkingu było tylko dwóch idiotów ja i Daid . Na trasie spotkaliśmy jeszcze 3 kolesi mieszkających 30km odemnie, zjeżdżali od strony Świeradowa. Na betonowym podjezdzie był potok, w każdej dziurze woda, a na samej górze czuć spory mróz. Pozdrawiam Marcin
daid Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Dwie petle... chyba przy sprzyjajacej pogodzie;] w zeszlym roku po jednej bylismy tak przemoczeni i zmarzniecie, ze ucieklismy do domu;] Jezeli chodzi o transport, to najlepiej bedzie spotkac sie gdzies na trasie, w Jaworze lub Jeleniej Gorze, nie wszyscy wyruszamy z tego samego miejsca.
MarcinGoluch Napisano 23 Marca 2011 Autor Napisano 23 Marca 2011 Nom ok ale to mówisz o zakończeniu sezonu i mrozie dlatego była jedna pętla. Ale wrażenia z jazdy w takiej atmosferze bezcenne . Cały Smrk dla nas czyli jakby dziecko miało dla siebie całe wesołe miasteczko a kobieta nielimitowany dostęp do karty kredytowej .
Szoppers Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Marcino, Daid powiedzcie macie jakies przeszpiegi z krainy deszczowcow jak sie miewa pogoda w Smereku zakladamy kolce i smigamy po lodzie na singlu czy w tych partiach juz sucho? jakos ta ich strona jest dla mnie mega nie przejrzysta.. nic nie moge wykumac czy jakies info o pogodzie tam jest..
evo07 Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Marcino, Daid powiedzcie macie jakies przeszpiegi z krainy deszczowcow jak sie miewa pogoda w Smereku zakladamy kolce i smigamy po lodzie na singlu czy w tych partiach juz sucho? jakos ta ich strona jest dla mnie mega nie przejrzysta.. nic nie moge wykumac czy jakies info o pogodzie tam jest.. kolce?? kolego Tomashu-Szoppersu! Nie miałbyś miejscówki dla mnie i mojej kozy?? Czy lecisz z tym ziomem co na anthem'ie lata?? Bo u mnie z furą krucho póki co a rezygnować mi się nie chcę skoro napisałem, że bym był i ciekawi mnie jak bardzo będę odstawał na swoim HT za kolegami na full'aczach pozdro
Szoppers Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 kolce?? kolego Tomashu-Szoppersu! Nie miałbyś miejscówki dla mnie i mojej kozy?? Czy lecisz z tym ziomem co na anthem'ie lata?? Bo u mnie z furą krucho póki co a rezygnować mi się nie chcę skoro napisałem, że bym był i ciekawi mnie jak bardzo będę odstawał na swoim HT za kolegami na full'aczach pozdro Wstepnie nie ma problemu miejsce na jeden osobo-rower mam.. chyba ze sytuacja sie zmieni to bede mial miejsca na 3 osobo-rowery ale to jeszcze napisze..
evo07 Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 ...miejsce na jeden osobo-rower mam.. chyba ze sytuacja sie zmieni to bede mial miejsca na 3 osobo-rowery ale to jeszcze napisze.. jeśli nic się nie zmieni z mojej i Twojej strony to z chęcią skorzystam zmiejscuffki Z mojej strony może wyjść tak że jednak niestety nie pojadę na ten wypadzik jak coś będę pisał co by ew ktoś inny z miejscuffki mógł skorzystać, bo widzę iż chętnych mnogo
pilon Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Marcino, Daid powiedzcie macie jakies przeszpiegi z krainy deszczowcow jak sie miewa pogoda w Smereku zakladamy kolce i smigamy po lodzie na singlu czy w tych partiach juz sucho? jakos ta ich strona jest dla mnie mega nie przejrzysta.. nic nie moge wykumac czy jakies info o pogodzie tam jest.. Ja mam przybliżone info z wczoraj ogólnie dla regionu, zacytuje siebie z innego tematu: "Powyżej 650-700 m npm leży jeszcze śnieg i lód ze śniegiem, (...) wedle informacji schroniskowych podobnie kształtuje się kwestia w Karkonoszach, Izerach, Świeradowie i również u sąsiadów - to info może ważne dla planujących Smrk. " Aktualnie ze względu na ujemne temperatury w nocy, lub bliskie zera, w Karkonoszach i Izerach należy spodziewać się śniegu powyżej 700 m npm... W weekend 26-27 marca zapowiadane w większości regionu opady śniegu i/lub śniegu z deszczem... Dość chłodno w kolejnym tygodniu, śnieg może się utrzymać do 2. kwietnia. UWAGA najprawdopodobniej będę miał miejsca na transport rowerów, ale tylko jeśli uda mi się skombinować - pożyczyć bagażnik dachowy, lub dachowo kołyskowy na tylną klape do kombii. Jeśli ktoś ma dojście do takiego bagażnika, to bardzo proszę o pomoc, żebyśmy mogli sobie nawzajem pomóc Dogadałem się z żoną i znajomymi wstępnie, że pojedziemy razem, oni towarzysko pobędą w Szklarskiej, ja podjade na Smrk... Tak więc będę miał miejsce na przynajmniej 2 rowery (zależy od bagażnika) i być może na jedną osobę... Jeśli uda się pożyczyć bagażnik! Wyjazd byłby 2. IV. raniutko, powrót 3.IV. wieczorem... Jeśli to w czymś pomoże, to jestem otwarty A na 10000% będę wiedział co i jak najbliższą niedzielę - jak potwierdze rezerwacje noclegów w Szklarskiej...
MarcinGoluch Napisano 24 Marca 2011 Autor Napisano 24 Marca 2011 Panowie nie bijcie ale mi 02.04 wypadł egzamin sędziowski i nie dam rady w tym terminie jechać . Tak czy inaczej któryś z pierwszych kwietniowych wekendów będę jechał na Smrk więc jeśli ktoś z wrocka będzie chętny mogę zabrać lub zorganizować się w większą ekipę.
Szoppers Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Panowie nie bijcie ale mi 02.04 wypadł egzamin sędziowski i nie dam rady w tym terminie jechać . Tak czy inaczej któryś z pierwszych kwietniowych wekendów będę jechał na Smrk więc jeśli ktoś z wrocka będzie chętny mogę zabrać lub zorganizować się w większą ekipę. Czyli ten weekend odpada to rozumiem.. czy wstepnie jakis kolejny? mi pasuje 16-17 i 23-24 jakby co... hmmm.. a jakie zapatrywania pozostalej czesci ekipy? jedziem kiedy bedzie cieplej z "przewodnikiem" ktory juz tam hasal? czy spontan 02.04? moze cos blizej na 02.04?
pilon Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Mi pasuje każdy weekend, i na Smrk, i bliżej A jeśli gdzieś bliżej to proponuję Rudawy i piękny niebieski szlak rowerowy wokół Rudaw - sprawdzony w paru miejscach wczoraj pieszo
kopaczus Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Cześć ekipa Z racji że mieszkam teraz w Breslau, piszę się na wypady z Waszym szacownym gronem Proszę o mnie pamiętać jak się będzie coś organizowało!
evo07 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Cześć ekipa Z racji że mieszkam teraz w Breslau, piszę się na wypady z Waszym szacownym gronem Proszę o mnie pamiętać jak się będzie coś organizowało! tu jest wypad chyba że nie o nasze 'szacowne' grono chodziło
Szoppers Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Cześć ekipa Z racji że mieszkam teraz w Breslau, piszę się na wypady z Waszym szacownym gronem Proszę o mnie pamiętać jak się będzie coś organizowało! Elo Ziom! Obczaj temat o Rudawach - chetnych nigdy za malo.. co do miejsca w przyczepie do spania to sie jeszcze wyklaruje czy bedzie wolne.. ale zawsze agro jakies mozna zorganizowac chyba ze tylko na sobote bys wpadl czytaj i daj znac
kopaczus Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Psiakość, przegapiłem! Niemniej, organizuje się coś na najbliższy łikęd? Ja jestem chętny jakby co.
daid Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Czołem załoga, kolejne terminy, które mi pasują i w których możemy pośmigać na czeskich ścieżkach to: 14.05 , 15.05 , 21.05 , 22.05.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.