grindz0ne Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 http://kztt.webpark.pl/tablice.php?n=TablStrO&r=jpg Większość tras rowerowych w powiecie i okolicach Strzelec Opolskich. Ostatnio moja ulubiona trasa zjazdowa i pod górkę to Strzelce Op. -> Czarnocin świetna miejscówka nie tylko do XC ale i też do Enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekzce Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No trasa fajna. Jechałem kiedyś Trasa Zdzieszowice -> Czarnocin -> Strzelce Op. i powrót ;D Chociaż osobiście preferuje Góre św Anny z każdej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapen Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 W Zawadzkiem jest duzo fajnych tras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beetlebum Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Byłbym wdzięczny za podrzucenie jakiejś mapy powiatu strzeleckiego i oleskiego, w miarę dokładnej(oczywiście w wersji elektronicznej; innej możliwości akurat tutaj nie widzę). Przez brak dokładnej mapy parę razy już się pogubiłem w opolskich lasach(sam jestem ze śląskiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapen Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No ja wlasnie dzis sie troche pogubilem... niby sa oznaczone te trasy ale nie wszystkie zbyt dokladnie... Co do tras w Zawadzkiem w necie tez za duzo info nie ma, jedynie cos takiego: http://www.zawadzkie.pl/przewodnik/trasy_rowerowe.php http://www.nasze.zawadzkie.com/rower.html Choc przyznam ze tras akurat duzo jest wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Sporo jest dobrych ścieżek rowerowych i nie tylko w okolicach Doliny Mała Panwia...Jeśli ktoś się wybiera w tereny zalesione to jestem chętny do 16 Sierpnia praktycznie codziennie.Moja ulubiona jaką jechałem w terenie w woj.opolskim to Strzelce Op-> Dziewkowice-Centawa-Dąbrówka->Barut->Zawadzkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beetlebum Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 a wiecie może gdzie można dostać mapy tych tras w tradycyjnej, papierowej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 a wiecie może gdzie można dostać mapy tych tras w tradycyjnej, papierowej wersji? Poszukaj w lokalnych sklepach i pozostaje allegro...kiedyś widziałem taką mapę tras na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resiu Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 polecam przejazd przez Kamionek, Kamień Śląski i wzdłuż lotniska do Poznowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.