Rory Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam , jestem tu nowy i nie zabardzo wiem gdzie zadać to pytanie ? Na rowerze jedziłem bardzo dużo jako dziecko /nastolatek. Jako 30-parolatek chce wrócić to tej miłej aktywności. Chce kupić rower umyśliłem sobie Cube AIM SL 29 cali. Planuje jezdzić w terenie mieszanym szosa troche las polne drogi ale bez szaleństw. Bardziej jak areoby. Dodam że dużo waże 125 kg ( sporty siłowe) Na Allegro jest taki czerwono-czarny z ramą 17 ( ja mam 177 cm wzrostu). w Krotoszynie nowy -powystawowy. Czy nie ma on słabego osprzętu jak dla mnie , mimo że nie zamierzam szaleć raczej stonowana jazda. Może ktoś mnie podszkoli żeby sprzedawca nie zrobił kompletnego laika w "konia" . Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechO. Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Zamiast disqisa warto by coś ogólnodostępnego. Bo nie będę się rejestrował do tego żeby raz na rok gdzieś zapytać czy u was czy pod artykułem GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi