Wafel Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Heh, tylko trzeba jeszcze umieć tak jeździć "Nie sprzęt, a technika, czyni z Ciebie zawodnika." Poza tym zgadzam się z Janiszem; skoro już podałeś budżet to trzeba znaleźć coś najlepszego w tej cenie. A kupno tego droższego Authora jest bardziej opłacalne od tego podanego przez Ciebie.
senjiro Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Biorąc pod uwagę że tego A-Rh może kupić w prawie 150 sklepach do których dostarczą mu go za darmo i w każdym z nich będzie miał gwarancję - to nie warto.
senjiro Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 O ile się orientuje to cały czas mowa o A-RH 2.0 ze względów amortyzatorowo-hamulcowych
Sonix Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 A tak w ogóle to na takiej Fr'ce można całkiem nieźle pojeździć: http://www.pinkbike.com/video/49230/ Teren w tym filmiku jest do pokonania spokojnie na pierwszym lepszym rowerku.
INsejn Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 podaj mi ten dobry amor w tym przedziale. Chyba jedynie domain, albo jakis zdjety z nowego roweru od prywatnej osoby. 55 TST2 2010/2011, Rvl 2010, Domain 318. Nówki ze sklepów.
Wafel Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 O ile się orientuje to cały czas mowa o A-RH 2.0 ze względów amortyzatorowo-hamulcowych Czyli A-Rh 1.0 miałeś na myśli pisząc że się nie opłaca
senjiro Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Z tego co prześledziłem rozmowę wszędzie pisałem o A-RH 2.0
Wafel Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 A ten a-rh niebieski ze słabszym osprzętem to warto go kupować ?? warty swojej ceny ?? Biorąc pod uwagę że tego A-Rh może kupić w prawie 150 sklepach do których dostarczą mu go za darmo i w każdym z nich będzie miał gwarancję - to nie warto. Myślałem, że Twoja wypowiedź dotyczy tego postu. Czy tak nie jest? A rower o którym mowa to wersja 1.0.
INsejn Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Bierz tego A-RH 2.0 i nie dyskutuj. Bo pewnie jak kupisz Sign`a albo A-RH 1.0 to zaraz pojawi się temat, że coś Cię denerwuje w nim i chcesz zmienić części. A-RH 2.0 jest lepszą bazą do upgrade`u niż 1.0. A-RH 1.0 wymaga z czasem więcej zmian a to wiąże się z dużymi wydatkami, np: przedni amor, damper, hamulce, manetki. No i przede wszystkim te 2.20 kilo więcej, a to robi dużą różnicę.
Lollex Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 niech kupi signa to zobaczymy jak mu bedzie sie smigac na wiosne jak mrozy nie puszcza
senjiro Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Myślałem, że Twoja wypowiedź dotyczy tego postu. Czy tak nie jest? A rower o którym mowa to wersja 1.0. Dotyczyła postu nad Twoim, więc sorki za mały zamęt, jak pisałem mój to Twojego jeszcze nie było;)
Batonisko Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Siemacie, mam problem. Miałem sprawną KOne Stuff z 2005? 15,5 z Bomberem 170mm. i niestety już drugi raz mi pękło mocowanie tłoczka z tyłu. Szukam ramy która zgodzi się z amorem 170mm. Nie chce fulla zaznaczam, pragnę dobrego sztywniaka. Help ? :
Mod Team sznib Napisano 5 Marca 2011 Mod Team Napisano 5 Marca 2011 Witam. Powinieneś założyć nowy temat, bo ten jest o czymś z goła innym. Mocowanie tłoczka? Nie kumam... Podaj jeszcze kwotę na ramę, jak drożej Banshee Morphine daje spokojnie radę z dwu półkami, z tańszych Dragstar.
konar50 Napisano 6 Marca 2011 Autor Napisano 6 Marca 2011 No to ostatnie pytanie w cenie ok 3000 zł oplaca się kupić tego author a-rh 1.0 czy może coś innego nowego ??
senjiro Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Biorąc po uwagę ile rower kosztował przed przeceną to sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie Moim zdaniem trudno będzie znaleźć coś równie dobrego w tej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.