Skocz do zawartości

[do 1500] Kross Level A4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zamierzam kupić rower, myślałem nad Unibike Evolution, choć znalazłem Kross Level A4 w dobrej cenie, choć nie wiem jak czy ten model posiada dobre podzespoły.

Proszę o opinię.

Kross : http://allegro.pl/kross-level-a4-wyprzedaz-lublin-i1463952634.html

Mój wzrost 184, waga 70kg. Myślę że rama by mi dopowiadała taka jak jest w tym Krosie.

Pozdrawiam

A ja mam inne pytanie. Czy ty chcesz kupić rower z tych linków co podawałeś, bo aukcja allegro i sklep wilex to jest to samo.

A chciałem kupić tam Krossa A6 z 2009 na hydraulikach i bedac tam okazało sie ze mial troche inne czesci niż ten w katalogu m. in. inna przerzutka przód, inne manetki, brak pop locka do amora. I widzę że to nie pierwszy raz.

A ja mam inne pytanie. Czy ty chcesz kupić rower z tych linków co podawałeś, bo aukcja allegro i sklep wilex to jest to samo.

A chciałem kupić tam Krossa A6 z 2009 na hydraulikach i bedac tam okazało sie ze mial troche inne czesci niż ten w katalogu m. in. inna przerzutka przód, inne manetki, brak pop locka do amora. I widzę że to nie pierwszy raz.

Tak myślałem że kupię tam, mam blisko, a cen dużych też nie mają.

Może mógłbyś polecić jakiś dobry sklep, może być internetowy, ale najlepiej jak by był z woj. lubelskiego.

Jak masz blisko to idź zobacz i poogladaj. Jeśli coś ci tam wpadnie w oko przymierz rame poogladaj podzespoły później sprawdz w domu czy się zgadzają z oryginałem i kup.

Ja chciałem kupić ten model Mój odnośnika że byłem w Lublinie zaglądnąłem tam i nie było to co zawiera oryginał a chciałem model 2009. A że forumowicze napisali i sie zgadzałem z nimi ze hydraulików i tak nie wykorzystam to kupiłem na Vkach za 1999 ale mniejsza o to.

Zależy który model jest tam tani, bo na szybko przegladajac znajdzie nie które modele taniej np kross A4 2010 kosztuje 1699 a w innym znalazłem za 1599 niby stówa ale jest.

Sklepów jest duzo tym bardziej internetowych. Musisz poszukać np na ceneo. Na szybko co mi przychodzi do głowy t-bike.pl centrumrowerowe.pl cyklotur.pl i wiele innych i Alledrogo :)

A jeśli chodzi o rame dla ciebie to raczej 18 - 19 zależy od geometrii danego modelu producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...