partyzant Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Rama: Carver XP 600 (nie mylić z producentem koszy na śmieci ) Widelec: SR Suntour Epicon Damper: Manitou Swinger 3-way Korba: Deore LX Prz. przód: Deore LX Prz. tył: SRAM X-5 Hamulce: Avid Juicy Seven 185 mm Opony: Kenda Karma 2.0 Obręcze: Accent Generation XC Piasty: Shimano HB-M475 Szprychy: cN Spokes Dętki: CST Manetki: SRAM X-5 Kierownica: PRO XC Mostek: Boplight Team Sztyca: Ritchey Comp Siodło: Selle Italia XR Chwyty: Bontrager XXX Lite Łańcuch: KMC Z9000 Kaseta: SRAM 9.0 Pedały: M-520 Waga roweru: ok 13.28 kg Rama przy damperze 190 mm powinna posiadać 120 mm skoku Epicon jest ustawiony na 120 mm, ale na chwilę obecną jest trochę ponad 100 mm skoku - zależy ile jest powietrza (jakaś chora jazda którą mam tylko ja). Opony do zastosowań terenowych to Panaracer (Dart/)Smoke 2.1, rzeczywista szerokość jest identyczna jak w Karmie 2.0 - ogólnie to unikam ich jak mogę bo tył ma tragiczne opory toczenia. Myślę nad zmianą mostka na krótszy i gripami - niepotrzebnie je przyciąłem i teraz latają ja przysłowiowy "żyd po pustym sklepie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.