Szkielko Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Witam, Mam problem z pompką. Ma ona dwa wloty, duży na zawór "samochodowy" i drugi mniejszy na "Prestę". Pompka cały czas pompuje na ten duży, a ja mam zawór na Prestę. Wiecie może jak zrobić, żeby pompowała na mniejszy, a nie na większy. Próbowałem chyba wszystkich sposobów. Poradźcie
marcin1111 Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Bez chociaż zdjęcia pompki nic nie da się zrobić
netta1987 Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 podaj model a pomyślimy bo jest kilka opcji jedna z nich to taka że pompka musi być do góry zaworem jaki chcemy pompować tj. wentyl w najwyższej pozycji ale to zależy od pompki i czy miała tak od nowości czy stało się to po jakimś czasie
Szkielko Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 To są zdjęcia tej pompki. Ma ona tak od początku. Jest to prezent, ale pompka jest z Go Sportu.
Ada93m Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 A jak podniesiesz tą " wajchę " to nie dmucha przez preste U kumpla tak było.
netta1987 Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 z tego co mi wiadomo wajcha służy do trzymania wentylka a w środku jest gumowa kulka która decyduje o pompowanym zaworku wyjmij bolec trzymający wajchę wypchnij uszczelki po przez wciśnięcie czymś od strony wkładania wętli powinno składać się z 2 uszczelek 2 plastików i kulki która zapewne się klei przez co się nie przemieszcza względem plastików i nie blokuje jednego z zaworków należy ją wyczyścić i złożyć do kupy powinno być ok jak będziesz mało z tego rozumiał to napisz to zrobię manuala z podobną pompką
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.