Grzeniu Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Witam. Chciałem zapytać,czy są jakieś sklepy,internetowe najlepiej,gdzie mogę kupić same zaciski bez tarcz?Z reguły sprzedają w takim właśnie zestawie.Chodzi mi o to ,ze przymierzam się do zakupu Avid'ów(pozwolę sobie na takie dziwne spolszczenie )bb5 lub bb7 pod tarcze 160mm.A ta wersja nie koniecznie podchodzi mi estetycznie mimo,że właściwości hamujące są jak najbardziej odpowiednie.Myślałem o połączeniu z tarczami Dartmoot Nano. Pozdrawiam.
netta1987 Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 tylko shimano sprzedawane jest w częściach na pl rynku
stefan2810 Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Albo jakaś dobra, niezajechana używka. To proste zaciski i nie ma sie prawie co zepsuć.
Grzeniu Napisano 28 Lutego 2011 Autor Napisano 28 Lutego 2011 No to trochę lipnie Ale trudno.W takim razie będę coś kombinował,albo z używkami,albo przełknę wygląd tarczy, na rzecz pracy całości.Najwyżej wymienię je,kiedy wszystko się uleży,a ja będę miał kasę na Dartmoor'y. Dzięki panowie za odpowiedzi
Grzeniu Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Jeszce z ciekawości sprawdziłem jak się kształtują ceny tych hamulców u sąsiada zza Odry.Wychodzi,że jest 20-30 zł drożej.To tak k'woli ciekawości P.S Sory za post pod postem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.