Skocz do zawartości

[trening] Downhillowe lekcje wideo prowadzone przez mistrza Jacka Cienciałę

wweronika

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam was na http://hungry4sport.com/Tutorials/show/s/189 gdzie znajdziecie lekcję rowerową. Prowadzi ją Jacek Cienciała, trener i zawodnik, m.in. Vice Mistrz Polski Juniorów w 4 Crossie 2002, Mistrz Polski Juniorów w 4 Crossie 2003, Mistrz Polski Juniorów w Zjeździe 2003. Klarownie i szybko tłumaczy zasady pokonywania zakrętów. Przydatne szczególnie dla osób zajmujących się downhill, ale myślę że każdy wsiadający na rower może z niej skorzystać. Trenujący znajdą kilka ważnych wskazówek ułatwiających zjazd, a zagubieni w lesie na rowerze dowiedzą jak się nie zabić na zakręcie. Aha, lekcje mimo że profesjonalnie przygotowane przez nasz zespół, są dostępne oczywiście za darmo.

Napisano

Wszystko fajnie, ale jak zobaczyłem ten garniak, to byłem w lekkim szoku. Chyba jednak koleś w zbroi byłby bardziej przekonujący, niż gość w garniaku opowiadający o DH :icon_mrgreen: Ale treść ok. Czekam na bardziej "szczegółowe" odcinki dla bardziej "zaawansowanych" :thumbsup:

Napisano

Wszystko fajnie, ale jak zobaczyłem ten garniak, to byłem w lekkim szoku. Chyba jednak koleś w zbroi byłby bardziej przekonujący, niż gość w garniaku opowiadający o DH :icon_mrgreen: Ale treść ok. Czekam na bardziej "szczegółowe" odcinki dla bardziej "zaawansowanych" :thumbsup:

Dzięki za komentarz, każda uwaga jest dla nas cenna :) Pojawiły się nowe lekcje-o pokonywaniu trawersów i stromizn.

Ale garniak został ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...