vuki Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ostatnio ciągle łapie gumę, dętki strzelają przy wentylach (przód i tył) używam KBIX, nie mam wielkiego wyboru w sklepach miejscowych co polecacie? czy da się to miejsce przy wentylu skleić lub wzmocnić na zapas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo3 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Wcześniej miałem dętki Maxxis ultra light czy coś takiego i też mi pękały, teraz przesiadłem się na dętki Michelina (chyba tak to się pisze) i od dłuższego czasu zero kapci, także polecam, tylko nie wiem po co w nich taki długi wentyl presty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ....do obreczy o wysokim stozku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tylko CST, 11 zł i są super. Całą zime stały i zeszło tylko do 7 barów. Ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.