laha321 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam Jest w ogóle na tej wsi jakas trasa rowerowa jedynie jaki znam obiekt oddalony od częstochowy jest Olsztyn (zamek) ale na oglądałem się już go dużo razy myślę o dłuższych trasach jak np Kraków ,Katowice, no nie wiem zabytki jakieś ? Znalazlem do krakowa "Trasa: Jurajski Szlak Orlich Gniazd" 180 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na początek radze zwiedzić okolice.Np. mirów piękne tereny, dużo lasów fajne zjazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalek Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Częstochowskie forum rowerowe <-- polecam zajrzeć A co do tras to np. Janów, Złoty Potok, Góry Gorzkowskie, Poraj, Mirów/Bobolice. Wokół Olsztyna też jest sporo fajnych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 W drugą stronę też jest całkiem fajnie. Teren łagodniejszy ale zależy co kto lubi. Na początek Ostrowy nad Okszą, dalej Załęczański Park. Albo tu http://www.lisow.com.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Polecam jazdę na zachód i południe od Czewy. Mnóstwo atrakcyjnych miejsc dookoła. Trasy możesz obejrzeć na podanej wcześniej stronie, możesz też popatrzeć na blogi osób ze świętego miasta i okolic. Jest tam wiele przykładów świetnych tras, które spokojnie możesz wykorzystywać. Polecam blogi anwi, krzary, Poisonka, matotra, no i mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klinner Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Częstochowa spore miasto:) łatwo można znaleźć tam trasy rowerowe, kto szuka nie błądzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 laha 321 ! Jadąc rowerkiem po pięknych okolicach Częstochowy pomyśl czasem o polskiej gramatyce i ortografii ! Przynosisz wstyd naszej wiosce na ogólnopolskim Forum ! Tak ! Jestem złośliwy ! Piszesz że jesteś mężczyzną... przyjmij więc tą uwagę z godnością ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.