yorob Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Witam. Zastanawiam się nad kupnem butów pod spd i nie wiem które wybrać. Interesują mnie dwa modele SPECIALIZED Sport MTB i MAVIC PULSE. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, opinie itp. Pozdrawiam
befreee Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Witam. Zastanawiam się nad kupnem butów pod spd i nie wiem które wybrać. Interesują mnie dwa modele SPECIALIZED Sport MTB i MAVIC PULSE. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, opinie itp. Pozdrawiam Mam spece, nie mam natomiast porównania z innymi butami rowerowymi. Jednak jestem bardzo zadowolony. Przejechałem w nich kilka tys km, jezdze głównie po lasach w każdej pogodzie.
kingj Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Witam. Zastanawiam się nad kupnem butów pod spd i nie wiem które wybrać. Interesują mnie dwa modele SPECIALIZED Sport MTB i MAVIC PULSE. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, opinie itp. Pozdrawiam Także mam ten spece i naprawdę polecam, po roku solidnego użytkowania wyglądają praktycznie jak nowe, są wygodne i jednocześnie odpowiednio sztywne. Dodam, że zastanawiałem się nad rozmiarem: nieco większym z mały luzem i rozmiarem praktycznie na styk - wybrałem te mniejsze i był to doby wybór, buty dopasowały się do stopy i nie są luźne.
Mefisto Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Również używam Specy i również polecam. Mają ok 2 lat. Buty są wytrzymałe, podeszwa jest sztywna i zapewnia dobre przeniesienie napędu. Przez pomyłkę kupiłem o rozmiar za duże ale po dołożeniu pod spód dodatkowej wkładki (tutaj pozdrowienia dla forumowicza, który poddał mi ten pomysł ) problem "latania" buta zniknął. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.