Skocz do zawartości

[buty]SPECIALIZED Sport MTB vs MAVIC PULSE

yorob

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem butów pod spd i nie wiem które wybrać. Interesują mnie dwa modele SPECIALIZED Sport MTB i MAVIC PULSE. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, opinie itp.

Pozdrawiam

Napisano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem butów pod spd i nie wiem które wybrać. Interesują mnie dwa modele SPECIALIZED Sport MTB i MAVIC PULSE. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, opinie itp.

Pozdrawiam

Mam spece, nie mam natomiast porównania z innymi butami rowerowymi.

Jednak jestem bardzo zadowolony. Przejechałem w nich kilka tys km, jezdze głównie po lasach w każdej pogodzie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Pozdrawiam

Także mam ten spece i naprawdę polecam, po roku solidnego użytkowania wyglądają praktycznie jak nowe, są wygodne i jednocześnie odpowiednio sztywne. Dodam, że zastanawiałem się nad rozmiarem: nieco większym z mały luzem i rozmiarem praktycznie na styk - wybrałem te mniejsze i był to doby wybór, buty dopasowały się do stopy i nie są luźne.

Napisano

Również używam Specy i również polecam. Mają ok 2 lat. Buty są wytrzymałe, podeszwa jest sztywna i zapewnia dobre przeniesienie napędu. Przez pomyłkę kupiłem o rozmiar za duże ale po dołożeniu pod spód dodatkowej wkładki (tutaj pozdrowienia dla forumowicza, który poddał mi ten pomysł ;) ) problem "latania" buta zniknął. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...