astronaut Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam! Znajomy wygrzebał z pywnicy coś takiego ja poniżej na zdjęciach. Rower szosowy Centurion. Rozmiar ramy 58cm. Rama: Alu 7020 T6, podwójnie cieniowana Widelec: Alu Przerzutka przód: Campagnolo Mirage 3s Przerzutka tył: Campagnolo Mirage 9s Manetki: Campagnolo Mirage Hamuce: Campagnolo Veloce Korba: Campagnolo Kaseta: Campagnolo Łańcuch: Campagnolo Koła: Obręcze Rigida, piasty Campagnolo Sztyca, mostek i kiierownica: ProCraft Napęd wygląda na prawie nie używany. Całość w dobrym stanie. Wyczyścić, przesmarować, wyregulować i powinien służyć ładnych kilkanaście tysięcy kilometrów. I teraz co o tym myślicie? Czy jest ktoś w stanie powiedzieć coś na temat tego roweru? Co to za firma, z którego mniej więcej jest roku i ile coś takiego jest warte? Szczerze to szosy nie planowałem ale jeśli trafiło mi się coś takiego to kto wie. Rozmiar co prawda minimalnie za duży ale ujdzie (mam 184cm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astronaut Napisano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cena jaką usłyszałem to 1000zł? To chyba jednak za dużo jak na taki rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Myślę że to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.