Skocz do zawartości

[Rowe] Kross Hexagon V8 czy Kross Level A4 2010

Mati250

WYBÓR ROWERU  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który rower by? zakupi??

• Kross Hexagon V8
    • Kross Level A4 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdecydowałem się na zakup tego Levela w kolorze biało-czarnym ale akurat na tym sklepie co podał rastatajm Tutaj Link niema już roweru w tym kolorze. Może znacie jakieś inne sklepy w których jest dostępny ten Level A4 w rozmiarze 20 w kolorze biało-czarnym będę wdzięczny za linki.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dziękuje wszystkim za pomoc w zakupie roweru jestem już szczęśliwym posiadaczem Krossa Levela A4 2010 kupiłem jednak w kolorze srebrno czarnym ponieważ biało-czrnego ciężko było już znaleźć ale i tak bardzo ładnie wygląda w tym kolorze. Jak na razie mam za za sobą testową trase 50km i jestem bardzo zadowolony rowerek chodzi lekko bardzo dobrze sprawuje się w terenie jedyne do czego można się przyczepić to troche mało wygodne siodełko ale to w końcu jest rower górski a nie trekkingowy. Ogólnie jestem bardzo zadowolnony i każdemu polecam no i dziękuje wszystkim którzy zechcieli mi pomóc. Pozdrawiam

P.S: Mam jeszcze pytanie odnośnie blokady skoku amorka czy w czasie jazdy po asfalcie całkowicie go blokować czy lepiej zostawić lekki skok bo słyszałem, że gdy całkowicie się zablokuje i wjedzie się w dziure to można zerwać blokade a wiadomo jak wyglądają polskie drogi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...