Skocz do zawartości

[Rower] Peugeot, używany

azalol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No nie wiem, moją szosę na pełnej Sorze i stalowej ramie sprzedałem rok temu za 500zł. Mając 500zł warto poszukać czegoś na aluminiowej ramce lub dorzucić troszkę kasy. Stalowa szosa niby fajnie i stylowo wygląda, ale nie jeździ się na niej nadzwyczajnie. Wierz mi, przerabiałem po kolei stal, alu i carbon - największa różnica jest po przesiadce ze stali na alu :confused:

Napisano

Może być ciężko, ale warto spróbować, napisz może jakiego roweru konkretnie Ci potrzeba to coś pomyślimy. Z tego co widzę szukasz jakiejś szoski do 500zł:whistling:

Napisano

Może być ciężko, ale warto spróbować, napisz może jakiego roweru konkretnie Ci potrzeba to coś pomyślimy. Z tego co widzę szukasz jakiejś szoski do 500zł:whistling:

dokładnie, niestety nie mogę powiedzieć czego jeszcze oczekuję od roweru (oprócz tego żeby nie rozpadł się po pierwszej jeździe), gdyż nigdy nie miałem takiego roweru i jestem kompletnie nieobeznany w tym temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...