Nasher Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Witam Chce kupić piaste na tył Piasta ma mieć 36 otworów 4 maszynówki i kolor czarny Ma być pod obrecz SUPRA MT i będe hamował v-brake'mi Pista ma kosztować max 140zl i co mi w tej cenie polecacie do streetu/dirtu?? Myślałem nad jakims Novatec'iem albo Win Zip'em Co wy polecacie?? Dzięki z góry Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pint Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 novatec na 2 albo 4 maszynach mam na 2. Z 3 metrow sie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Nasher, jak chcesz to mam do sprzedania SUpre MT (jezdzona 2 miechy prosta) . A co do piasty, to powinna dac rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latek Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 no wlasnie ale moge poprosic o konkrety jakies linki albo gdzie mozna to kupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.