flyradek Napisano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 mały nie jestem i rower nie mały, tak sobie myślę że tu 130 mm skoku to jak 100 mm w rowerze 16 cali np Często zdarzają się przypadki że tora łapie luzy? Raczej spotykałem się z opinią że to w miarę pancerny amor jak na xc. I kwestia ramy, parę razy czytałem opinie jakoby ramy z krossów były słabe, co prawda nigdzie nie widziałem zdjęcia pękniętej ramy czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyradek Napisano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 btw. trzeba uważać jak chce się zmienić skok amorka. Mi ledwo starczył przewód hamulcowy po wydłużeniu amortyzatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyradek Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 wjazd na Dziewiczą górę coś mi sztywność zaczęła nie pasować. Może to chwilowe wrażenie. W terenie ok. ale na szosie/koleinach szczególnie, miękko mi się zrobiło na boki, jakby koło uciekało. Myślałem że coś z mostkiem/kierownicą, ale godzina grzebania w śrubkach nic nie poprawiła w tym względzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.