Skocz do zawartości

[Hamulce hydrauliczne] Shimano LX Dual Control

flyradek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mały nie jestem i rower nie mały, tak sobie myślę że tu 130 mm skoku to jak 100 mm w rowerze 16 cali np :icon_lol:

Często zdarzają się przypadki że tora łapie luzy? Raczej spotykałem się z opinią że to w miarę pancerny amor jak na xc. I kwestia ramy, parę razy czytałem opinie jakoby ramy z krossów były słabe, co prawda nigdzie nie widziałem zdjęcia pękniętej ramy czy coś takiego.

Napisano

btw. trzeba uważać jak chce się zmienić skok amorka. Mi ledwo starczył przewód hamulcowy po wydłużeniu amortyzatora :icon_wink:

Napisano

wjazd na Dziewiczą górę:)

f56dae0fb08bdc6b.jpg

coś mi sztywność zaczęła nie pasować. Może to chwilowe wrażenie. W terenie ok. ale na szosie/koleinach szczególnie, miękko mi się zrobiło na boki, jakby koło uciekało. Myślałem że coś z mostkiem/kierownicą, ale godzina grzebania w śrubkach nic nie poprawiła w tym względzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.