zwolek Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Witam szukam roweru do Dh do 6000zl i znalazlem o to tego Santa cruz v10 http://allegro.pl/santa-cruz-v10-marzocchi-888-dh-mtb-fr-tanio-i1475867337.html Tylko nie wiem czy sprzedaje caly rower czy rame bo tak to napisane w opisie ze nie rozumiem kolesia i jeszcze mysalem o Treku Session ale bym musial czatowac na allegro na jakas okazje s I mam pytanie który byl by lepszy Trek przemawia do mnie bo nawet niezly osprzent ale Santa Cruz tez niezle sie prezentuje i nie wiem co wybrac Myslalem tez o Specialized Demo ale ciezko cos nie dojechanego trafic i to mnie boli. Pozdrawiam
rastatajm Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 "Sprzedam rower na ramie santa cruz v10" - to chyba wyjaśnia sprawę... Ta V10 to jej pierwsza generacja z przed ładnych 8 lat (albo i więcej)... Co prawda będzie spełniała swoje zadanie, ale geo trochę nie na czasie. Session jest bardzo popularny i chwalony, myślę że z wymienionych byłby najlepszym na daną chwile wyborem.
zwolek Napisano 26 Lutego 2011 Autor Napisano 26 Lutego 2011 "Sprzedam rower na ramie santa cruz v10" - to chyba wyjaśnia sprawę... Ta V10 to jej pierwsza generacja z przed ładnych 8 lat (albo i więcej)... Co prawda będzie spełniała swoje zadanie, ale geo trochę nie na czasie. Session jest bardzo popularny i chwalony, myślę że z wymienionych byłby najlepszym na daną chwile wyborem. Dzieki za rade wlasnie jutro bede oglandal treka session 8 Wiec temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.