Gość Marc!n Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Witam, chciałbym zapytać jakie sklepy w trójmieście są najlepsze i najtańsze... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 http://www.trojmiasto.pl/ranking/oceny_wyn...html?id_kat=315 - tutaj masz ranking, chociaż ja się z nim do końca nie zgadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witka wszystkim! Sorry ze sie tak podpinam ale temat w zasadzie podobny. Co sadzicie o sklepie "Drop" na Osowej? Tak na oko to wszystko wyglada lepiej niz dobrze (oferta GF, specjalized, kona) ale jestem kompletnym laikiem i nie wiem w jakim stopniu mozna im zaufac (chodzi mi tez o przyszly serwis). Z gory dzieki za odpowiedz! pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.