Skocz do zawartości

[Rower] Kelly's Salamander, czy Unibike Evolution

Zuppenson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W konfrontacji faktycznie lepiej wypada Kellys. Tyle że jak się przyjrzysz to przed przeceną kosztował 2100zł, a Unibike 1600zł, więc to prawie 500zł różnicy jakby nie patrzeć:icon_wink: Nie do końca są to rowery z jednej półki cenowej :confused:

Napisano

wg mnie kellys:)

mam do czynienia z tym rowerem i mam takie uwagi: hamulce, jest problem z klockami, jak dostaną wody to praktycznie nie działają więc warto je wymienić na starcie, ponadto kaseta jest jaka jest i wymiana jej na wyższy model poprawia płynność przełożeń. Poza tym wszystko jest ok, w kwietniu minie rok od zakupu i do tej pory mogę polecić go z czystym sumieniem

Napisano

mam unibike evo jak się nie znałem za bardzo kiedyś i go kupiłem to teraz żałuje bo za taką cenę miałbym coś może ciut lepszego , ale może dołożyć do flite?

Napisano

Ja wziąłbym pod uwagę jeszcze Krossa Level A6 i wybierał między Flite'm ponieważ Krossa można znaleźć już za około 1700zł z 2009 roku a różnice międzu modelami 09/11 są wizualne

• Mod Team
Napisano

Owszem, za około 1700zł można znaleźć Krossa A6, ale tylko w rozmiarze 16". A6 z większą ramą kosztuje już nieco ponad 2 tysiące.

Chociaż kto wie, może autor tematu ma wzrost akurat pod 16". :)

Napisano

Owszem, za około 1700zł można znaleźć Krossa A6, ale tylko w rozmiarze 16". A6 z większą ramą kosztuje już nieco ponad 2 tysiące.

Chociaż kto wie, może autor tematu ma wzrost akurat pod 16". :)

Niestety, ale potrzebuję ramę 21"

Napisano

przejrzałem mniej więcej promocje i ceny i Flite to jednak najlepsza propozycja za te pieniądze, dostępny jest rozmiar więc jak nie znajdziesz nic w promocyjnej cenie to wydaje się to dobra propozycja.

Daj znać jak się na coś zdecydujesz.

Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...