Skocz do zawartości

[Obręcz tył] Szukam wytrzymałej obręczy w niedużej cenie

maciuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie. Szukam dosyć wytrzymałej obręczy w cenie 200-300 zł. Znajdzie się jakiś produkt godny polecenia?

Napisano

Albo jakieś mocna XC albo coś mocniejszego, bo to jest obręcz dla znajomego nie dla mnie, który zajeździł już kilka tańszych obręczy.

• Mod Team
Napisano

Może koledze chodziło o całe koła ?? Bo 200-300zł za obrecz to już niezła kasa nawet jak liczyć za obie o jednej nie wspominając.

• Mod Team
Napisano

Mavic EN321 - obręcz z przeznaczeniem Enduro/AM, wiec odpowiednio mocna, jednocześnie nie tak ciężka jak obręcze stricte do zastosowań ekstremalnych.

• 2 tygodnie później...
Napisano

obręcz pod tarczę, najlepiej 36 otworów

kumpel zakupił hamulce hydrauliczne więc budżet mu się skurczył ale też po pokazaniu mu waszych postów doszedł do wniosku że cena nie powinna przekraczać 150 zł - sam mu tłumaczyłem że 200-300 zł to trochę za dużo ;]

To moje kilka propozycji, sam nie orientuję się zbytnio w XC, więc za dużo o nich nie wiem, co wy o nich sądzicie ?

Mavic EX 325

Sun Rims Equalizer

Sun Rims Double Track

ALEXRIMS SUPRA BH

Napisano

Do xc nie potrzeba nic mocniejszego/cięższego niż xm719 a wielu powie że i to już przesada. Jeśli jednak ma to być obręcz do większych skoków to mavic 321d będzie dobrym wyborem. Double tracki, ex325 to już obręcze do freeridu/dh.

Napisano

jesli pozwolicie to sie podlacze z malym pytaniem: mam ace18 ale starszego typu, czy mavic xm317 jest duzo mocniejszy i wiecej wytrzyma? Nie szaleje i nie skacze, jedynie wypady w male gorki. Mam d 521 i mysle o lzejszych kolach a ace18 troszke za miekkie w gory. Czy xm317 bedzie odpowiedniejszy niz te co posiadam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...